ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αγγλία για επαφές έμεινε ο Νταμπίζας

Στην Αγγλία για επαφές έμεινε ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή των πράσινων από την Αγγλία και παρέμεινε πιθανότατα για επαφές με μεταγραφικό στόχο των πράσινων. Πιθανή η συνάντηση και με τον Ντιαρά.

Με ένα μέλος λιγότερο επέστρεψε από την Αγγλία η αποστολή του Παναθηναϊκού καθώς ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπήκε στο αεροπλάνο αλλά παρέμεινε στην Αγγλία για να έχει επαφές με μεταγραφικό στόχο των πράσινων.

Δεν αποκλείεται φυσικά να έμεινε προκειμένου το βράδυ του Σαββάτου να έχει συνάντηση με τον Ντιαρά και τον εκπρόσωπο του ή και άλλους παίκτες που ενδεχομένως να απασχολούν τους πράσινους.

Ο μέσος από το Μάλι που κάνει αποθεραπεία στην Φούλαμ ήταν άλλωστε στο Λονδίνο το Σάββατο καθώς είδε από κοντά το φιλικό της ομάδας του Καραγκούνη κόντρα στην Πάρμα και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα συνομίλησε για λίγο και με τον Κάσανο με τον οποίο γνωρίζονται από την Ρεάλ.

Οπότε δεν αποκλείεται το βράδυ του Σαββάτου να υπήρξε συνάντηση των δυο πλευρών για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας του μέσου από το Μάλι με τον Παναθηναϊκό με... κουμπάρο τον "Κάρα" ο οποίος ήδη άλλωστε έχει μιλήσει στον Νταμπίζα για το τι θα μπορούσε να δώσει στο Τριφύλλι ο Ντιαρά.

Η άφιξη του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή και ίσως τότε γίνουν γνωστά πολλά περισσότερα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ