ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Είναι σημαντικό να είσαι οργανωμένος και να έχεις πλάνο"

Νίνης: "Είναι σημαντικό να είσαι οργανωμένος και να έχεις πλάνο"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο και μετά το τέλος του ματς στάθηκε εμπιστοσύνη που του δείχνουν άπαντες στο τριφύλλι.

Στα τελευταία παιχνίδια ο Σωτήρης Νίνης έχει καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα και αυτό τον έχει βοηθήσει να βρει τον ρυθμό του και η απόδοση του να αγγίζει σε στάνταρ όσα έκανε και πριν φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας άσος μετά το πέρας του αγώνα με τον Ατρόμητο και έχοντας προσθέσει μια ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, το τριφύλλι, το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον στόχο που είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Από την αρχή ο μοναδικός μας στόχος είναι η πρώτη θέση στα Play Off. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Ατρόμητος έπαιξε αμυντικά. Όσο είχαμε την μπάλα στα πόδια μας δεν είχαμε κανένα πρόβλημα αμυντικά και δεν απειληθήκαμε. Κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και το κάναμε ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν βρίσκαμε τους σωστούς χώρους. Ξέραμε ότι όσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος θα κουραζόταν.

Εμείς είμαστε πολύ καλά δουλεμένοι σε φυσική κατάσταση και έχουμε δουλέψει πολύ σε οργανωμένες φάσεις με την μπάλα κάτω και ξέραμε ότι το γκολ θα έρθει. Είμαι σημαντικό σε αυτό το σημείο της σεζόν όπου υπάρχει κούραση από τα πολλά ματς στην σεζόν να είσαι οργανωμένος, πειθαρχημένος και να έχεις πλάνο όπως εμείς. Το αποδεικνύουμε και με πολύ καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς».

Για τη συνέχεια στα Play Off, αλλά και για το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ και την Πάρμα είπε:
«Έχουμε άλλα 4 ματς, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Πάμε για το καλύτερο στην Τούμπα. Αν έχουμε αυτή την εικόνα στο τέλος θα είμαστε πρώτοι. Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό περίμενα ότι θα πάνε τα πράγματα διαφορετικά. Υπήρξαν συγκυρίες που καλώς ή κακώς δεν πήγαν καλά. Όσο μου δίνεται εμπιστοσύνη - και μόνο εδώ θα μπορούσε να γίνει αυτό- όσο παίζω και μένω μακριά από τραυματισμούς τότε θα αποδεικνύω ότι όλα όσα λέγονται για μένα δεν ισχύουν.

Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να παίζω και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι καλά. Πέρυσι δεν άξιζα αυτό που έγινε. Στο πρώτο μισό της σεζόν όπου ήμουν δανεικός στον ΠΑΟΚ έπαιζα κανονικά και όσοι ξέρουν ποδόσφαιρο λένε ότι έπαιζα καλά. Ξαφνικά όμως τέθηκα εκτός ομάδας από έναν άνθρωπο. Δεν κρατάω κακία, δεν θέλω να πω περισσότερο, εγώ κοιτάω μπροστά. Γράφτηκαν πολλά που δεν ίσχυαν, αυτό που με νοιάζει είναι να κοιτάω μπροστά. Πέρασα πολλά, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω άλλο για αυτά.

Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν θέλω να κάνω σχέδια, αν και στόχος μου είναι να επιστρέψω στην εθνική».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ