ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη στο τέλος με Καλομοίρη για τον Παναθηναϊκό

Νίκη στο τέλος με Καλομοίρη για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας με τους πράσινους να βρίσκουν το γκολ της νίκης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες καθώς οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας.

Το τριφύλλι είχε κάποιες σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει αλλά τελικά κατάφερε έστω και στο τέλος να πάρει το τρίποντο χάρη σε ένα γκολ του Καλομοίρη.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πλην των δυο γκολ είχαν και δυο δοκάρια στο δεύτερο 45λεπτο.

Για το τριφύλλι το σκορ άνοιξε στο πρώτο μέρος ο Μαντζώρος με όμορφο σουτ και οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό προηγούμενο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση και το τριφύλλι έψαξε ένα ακόμη γκολ για να πάρει την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αυτό ήρθε μετά από ωραία ενέργεια του Σέχου και πάσα του Καλομοίρη λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός (Μαραγκός-Σιλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Ζωγραφάκης, Πογιάννης, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Σκεντεράι, Καλομοίρης, Φραντζέσκος, Χριστοδούλου, Μαντζώρος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σπίνος, Κολόκας, Δουγένης, Σέχου, Βενέτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ