ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη για τους Νέους του Παναθηναϊκού με... Εφήβους

Νίκη για τους Νέους του Παναθηναϊκού με... Εφήβους

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Κέρκυρας με σκόρερ δυο παιδιά από την ομάδα των Εφήβων του τριφυλλιού, τους Εμμανουηλίδη, Σέχου.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0 της Κέρκυρας στο μοναδικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η νίκη των πράσινων είχε βοήθεια από την εφηβική ομάδα του τριφυλλιού καθώς ο Βαγγέλης Σάμιος είχε πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει αφού οι Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Σερβιλλάκης, Μαυρομάτης, Ανδρέου, Πίσπας, Αποστολάκης, Δημήτρουλας και Κουντουριώτης δεν ήταν διαθέσιμοι για διάφορους λόγους.

Οπότε ο τεχνικός της ομάδας των Νέων του τριφυλλιού πήρε μαζί του στην αποστολή τους Εμμανουηλίδη, Σέχου και Καλομοίρη από την Κ17 με τους δυο πρώτους να είναι και οι σκόρερ των πράσινων στο ματς με τους "Φαίακες".

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από τρομερή παγωνιά, το θερμόμετρο στο "Γ. Καλαφάτης" έδειχνε 2 βαθμούς Κελσίου και αρκετό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στο ματς και από μια εξαιρετική ασίστ του Μπουζούκη, ο κορυφαίος των πράσινων, ο Εμμανουηλίδης βγήκε τετ α τετ με τον Λαδά με ωραία προσποίηση τον απέφυγε και έκανε το 1-0. Ο πρώτος σκόρερ των Εφήβων του τριφυλλιού άνοιξε έτσι λογαριασμό και με την ομάδα Νέων.

Στο 32΄ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Παπανικολάου. Γκολ που δεν μέτρησε όμως. Ο αρχηγός του τριφυλλιού από πλάγια έπιασε ένα τρομερό σουτ και έστειλε την μπάλα μέσα στα δίχτυα και στο σίδερο που στηρίζει την εστία αλλά ο διαιτητής και ο επόπτης επειδή η μπάλα βγήκε προς τα έξω δεν είδαν σωστά τη φάση και έδωσαν συνέχεια στο παιχνίδι.

Η Κέρκυρα απείλησε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 52' όταν ο Γκερέκος βγήκε σε θέση τετ α τετ, προσπάθησε να πλασάρει τον Ξενόπουλο αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Γκολ με την πρώτη επαφή ο Σέχου

Ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 66' ο Βαγγέλης Σάμιος ενίσχυσε την πράσινη επίθεση ρίχνοντας στο ματς τον Σέχου και βγάζοντας τον Ξεπαπαδάκη.

Δυο λεπτά αργότερα ο Θεοχάρης με μια πανέξυπνη κάθετη πέρασε την μπάλα στον Σέχου ο οποίος στην πρώτη του επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το εις βάρος τους σκορ προσπάθησαν να βγουν μπροστά και είχαν δυο καλές στιγμές στο 73' και το 75' με τον Ξενόπουλο να έχει σωστή αντίδραση και τις δυο φορές και να κρατάει το μηδέν.

Το 2-0 έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή των Νέων να ρίξει στο ματς στο 84' και τον τρίτο παίκτη από τους Εφήβους ρίχνοντας στο ματς και τον Καλομοίρη. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης όμως και εκτός από μια δύσκολη φάση, ανατροπή του Παπανικολάου, μέσα στην περιοχή δεν έγινε τίποτα άλλο με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 2-0 και να επιστρέφει στα τρίποντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Βαγγέλης Σάμιος):Ξενόπουλος, Βαλμάς, Τριανταφυλλόπουλος, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος (84' Μανιδάκης), Μπουζούκης (84' Καλομοίρης), Παπανικολάου, Ξεπαπαδάκης (66' Σέχου), Εμμανουηλίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Κωνσταντίνος Χριστοφοράκης): Λαδάς, Τρεπέκης, Τζατζανάς (72' Γραμμένος), Γκίτσης, Μοκοβίλα, Κοσκίκας, Τσάκης (61' Λαμπόγλου), Βασιλάκης, Γεωργόπουλος (34' Γκερέκος), Ζάιμας, Μίσκβ.

Είδαν το ματς Λυμπερόπουλος, Φύσσας

Όπως είναι λογικό την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας ο οποίος είδε το ματς από το γραφείο του μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού Νίκο Λυμπερόπουλο. Επίσης στο "Γ. Καλαφάτης" ήταν και οι Ταράσης, Κυριαζής, Συλαϊδόπουλος αλλά και ο επικεφαλής των σκάουτερ του τριφυλλιού Δημήτρης Μάρκος αλλά και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με το Νίκο Πατσιαβούρα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βαθμολογία Αγώνες Βαθμοί
1. Ολυμπιακός 13 37
2. Παναθηναϊκός 14 29
3. ΠΑΟΚ 13 25
4. Ατρόμητος 13 24
5. Πανιώνιος 12 23
6. ΑΕΛ 13 21
7. Αστέρας 13 20
8. Παναιτωλικός 13 18
9. Πλατανιάς 13 18
10. ΑΕΚ 13 16
11. Ηρακλής 13 13
12. Ξάνθη 13 13
13. Κέρκυρα 13 9
14. ΠΑΣ Γιάννινα 13 8
15. Βέροια 13 8
16. Λεβαδειακός 13 5
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ