ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέες συναντήσεις πριν το ξεσκαρτάρισμα

Νέες συναντήσεις πριν το ξεσκαρτάρισμα
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Μία ημέρα μετά το τσουνάμι "αποχωρήσεων" στον Παναθηναϊκό έρχεται η ηρεμία με συναντήσεις ανάμεσα σε στελέχη της πράσινης ΠΑΕ. Πως θα καλυφθούν τα όποια κενά.

Την Δευτέρα το απόγευμα ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και από κοινού πήραν αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά μία ημέρα μετά την ντροπιαστική ήττα με 3-0 από την Βέροια που έφερε τους πράσινους στην 9η θέση της βαθμολογίας, 19 πόντους μακριά από την κορυφή.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως μέχρι τις αρχές Γενάρη θα υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και προσπάθειες να μειωθεί το κόστος συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών, όμως όπως γράψαμε την Δευτέρα για να συμβεί αυτό θα χρειαστούν χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ακόμα όμως κι αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί αποχώρησης τουλάχιστον τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την ομάδα (δύσκολο να συμβεί τώρα), τα κενά που δημιουργούνται είναι τεράστια και θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση πλασαρίσματος στα πλέι οφ.

Πως θα καλυφθούν τα κενά

Ο Παναθηναϊκός πήγαινε ούτως ή άλλως για δυο μεταγραφές, με τη μία να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί (Καζιγιάμα) και την άλλη να βρίσκεται σε σκαριά (επιθετικός).

Από εκεί και πέρα αν φύγουν δυο βασικοί παίκτες από την άμυνα, ένας από το κέντρο και ο Πετρόπουλος, τότε οι πράσινοι θα κινηθούν για άλλους δυο παίκτες ενδεκάδας, ενώ κάποιοι νεαροί θα καθιερωθούν. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο Γενάρη μήνα και χωρίς χρήματα; Δύσκολο, οπότε καλό είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις προτού βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν ωστόσο στη νέα συνάντηση που θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του είτε σήμερα (Τρίτη), είτε την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Π ουλάει το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό ο Βωβός, Ανακοίνωση προθυμίας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στον Αλαφούζο ο Ρότσα, Αλαφούζος: "Δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες η ήττα", Τα στραπάτσα του Παναθηναϊκού στην επαρχία, Φαϊζάλ: "Προχωράμε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ