ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διώχνει πέντε ο Παναθηναϊκός!

Διώχνει πέντε ο Παναθηναϊκός!
INTIME SPORTS

Μετά από περίπου 2,5 ώρες, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Χουάν Ραμόν Ρότσα, η οποία επικεντρώθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος τα πρώτα "θύματα" και έπεται συνέχεια!

Το έκτακτο κρίσιμο ραντεβού που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ολοκληρώθηκε στα γραφεία του ΣΚΑΪ μετά από 2,5 ώρες συζήτησης.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της, ωστόσο είναι σίγουρο ότι αφορούσε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και την "καρατόμηση" τους από την ομάδα. Θέμα προπονητή δεν τέθηκε, όπως πίστεψαν αρκετοί, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμπιστεύεται τον Αργεντινό.

Ο Αλαφούζος μοιράστηκε με τον Ρότσα τις σκέψεις του και άκουσε την άποψη του πάνω στις αποφάσεις που έχει λάβει. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Κώστας Ελευθεράκης.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει ως πρώτα θύματα της "κάθαρσης" τους Λουκά Βύντρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι οι μόνοι. Στην ίδια λίστα βρίσκονται τουλάχιστον άλλοι τρεις και έπεται συνέχεια...

Γράφτηκαν ακόμη τα ονόματα των Σεμπάστιαν Λέτο, Μπρούνο Φορναρόλι, Νίκου Σπυρόπουλου, Κουίνσι Οβούσου και Σέμα Βελάσκες. Παράλληλα, μέρες μετράει στην Παιανία ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δεν προσμετράται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ για τη συνάντηση:

"Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας."

Και χρόνο και χρήμα...

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, δεσμεύονται με συνεργασίες μεγαλύτερες του ενός χρόνου, έχουν υψηλές αποδοχές και τους οφείλονται χρήματα.

Οι διαπραγματεύσεις θα διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα, απαιτείται να βρεθεί ρευστό, προκειμένου να εξοφληθούν τα οφειλόμενα και να πληρωθούν αποζημιώσεις. Για παράδειγμα, ο Βύντρα έχει λαμβάνειν 700 χιλιάδες ευρώ για την τρέχουσα και την επόμενη σεζόν. Για να αποδεσμευτεί, θα ζητήσει μία διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση, που προς το παρόν δεν υπάρχουν.

Τις συζητήσεις με τους ατζέντηδες τους θα χειριστεί ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Παναγόπουλος, τον οποίο περιμένει πολύ δύσκολο έργο

Ο Κατσουράνης ήταν ... βολικός. Δεν θα συμβεί, όμως, με όλους το ίδιο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ