ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πουλάει το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό ο Βωβός

Πουλάει το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό ο Βωβός

Στη ΓΣ της Τεχνικής Εταιρίας "Μπάμπης Βωβός", ο διευθύνων σύμβουλος Άρης Βωβός αποκάλυψε ότι συζητά με δύο Έλληνες επιχειρηματίες την πώληση του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δίνη των συζητήσεων για το ιδιοκτησιακό του, ο Δήμος Αθηναίων και το ΥΠΕΚΑ προχωρούν στις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Εν αναμονή της έγκρισης των κοινοτικών πόρων από το πρόγραμμα Jessica, στελέχη του Υπουργείου διαβεβαιώνουν διοικούντες ιδιωτικών εταιριών οι οποίες εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, στα έργα στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα, ότι οι εργασίες θα αρχίσουν το αργότερο τον Μάρτη του 2013.

Στην παραδοχή αυτή προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Τεχνικής Εταιρίας "Μπάμπης Βωβός", Άρης Βωβός, στη ΓΣ των μετόχων τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρίας, αποκάλυψε ότι διαπραγματεύεται με δύο Έλληνες επιχειρηματίες για την πώληση του εμπορικού κέντρου που κατασκευάζει στο Βοτανικό και αισιοδοξεί ότι σύντομα θα έχει νέα.

Σε ερώτηση συμμετεχόντων στη συνέλευση, για το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για μία κατασκευή που κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα ολοκληρωθεί, ο Άρης Βωβός απάντησε ότι από το ΥΠΕΚΑ έχουν παράσχει διαβεβαιώσεις ότι οι εργασίες θα ξαναρχίσουν σύντομα.

Αυτές οι ειδήσεις ενδιαφέρουν άμεσα τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού η Τεχνική Εταιρία "Μπάμπης Βωβός" έχει αναλάβει την ανέγερση των εγκαταστάσεων του στο Βοτανικό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ