ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επαφή για Καρέλη, μετά την Βαλενσιέν του Ντιαρά

Νέα επαφή για Καρέλη, μετά την Βαλενσιέν του Ντιαρά
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε νέα επαφή με τον εκπρόσωπο του Καρέλη ζητώντας του να τρέξει τις διαδικασίες ώστε να ξεκαθαρίσει αν ο διεθνής άσος μπορεί αν μείνει ελεύθερος. Μετά το φιλικό με την Βαλενσιέν η απάντηση του Ντιαρά στο Τριφύλλι.

Στάσιμο παρέμεινε και στην διάρκεια της Τρίτης το μεταγραφικό τοπίο στο Τριφύλλι με τον Παναθηναϊκό να περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν κάποιες υποθέσεις χωρίς όμως να είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι.

Ας πάρουμε όμως τις υποθέσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό μια προς μια και ας δούμε τι συμβαίνει με κάθε μια εξ αυτών.

Νέα επαφή για Καρέλη

Αρχής γενομένης με αυτή του Καρέλη. Ο Νίκος Νταμπίζας είχε επαφή με τον εκπρόσωπο του και του επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί με τον νεαρό διεθνή άσο στην περίπτωση που αυτός μείνει ελεύθερος.

Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο καθώς η Άμκαρ έδωσε κάποια χρήματα για να πάρει τον Καρέλη, τα τροφεία που μάλιστα ακόμα δεν τα έχει καταθέσει στην ομάδα της Κρήτης.

Άρα είναι λογικό για να αφήσει ως ελεύθερο τον Καρέλη είτε θα πρέπει να κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, είτε να ζητήσει χρήματα μπροστά από το Τριφύλλι, είτε να βάλει μπόνους για κάποιους στόχους.

Ο Παναθηναϊκός όμως είναι δεδομένο ότι δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του αν χρειαστεί να καταβάλει χρήματα.

Μετά τη Βαλενσιέν ο Ντιαρά

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντιαρά. Η εξέλιξη του τι θα γίνει με τον μέσο από το Μάλι θα είναι οριστική μετά το φιλικό με την Βαλενσιέν. Είτε ο Ντιάρα πει ναι είτε όχι. Στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι τότε τον αμυντικό μέσο της Φούλαμ.

Δύσκολη περίπτωση

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Νιγηριανό Aτζαγκούν, ο 20χρονος άσος, είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί εδώ και καιρό στον Παναθηναϊκό από μάνατζερ με τον οποίο έχουν κάνει και άλλες δουλειές οι πράσινοι αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Καθώς ούτε αυτός είναι ελεύθερος και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Νιγηρία η ομάδα του θα αξιώσει χρήματα για να τον παραχωρήσει. Χρήματα που ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ