ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα προσφορά στα διαρκείας του Παναθηναϊκού μέχρι 15/7

Νέα προσφορά στα διαρκείας του Παναθηναϊκού μέχρι 15/7

Την ευκαιρία σε όσους φίλους του Παναθηναϊκού προμηθευτούν δυο εισιτήρια διαρκείας να κερδίσουν ένα ακόμη δίνει η πράσινη ΠΑΕ.

Μια νέα προσφορά για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να γίνουν κάτοχοι διαρκείας ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ καθώς από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουλίου όσοι παίρνουν δυο εισιτήρια θα κερδίζουν ένα ακόμη. Η προσφορά αυτή δε ισχύει για τα συνδεσμιακά διαρκείας στις θύρες 7-13 και 14 ενώ στις οικογενειακές κερκίδες οι κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν άλλο ένα παιδί δωρεά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουλίου, μικροί και μεγάλοι μπορούν να πάρουν τη θέση που τους ανήκει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, αποκτώντας δύο χορηγικά πακέτα σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε ένα επιπλέον εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Εξασφαλίζοντας έτσι μια επιπλέον μόνιμη θέση στη Λεωφόρο, για τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, από την εν λόγω ενέργεια, εξαιρούνται οι Θύρες 7, 13 και 14. Επίσης, επισημαίνεται ότι, ειδικά για τις οικογενειακές κερκίδες στις Θύρες 5 και 8, οι κάτοχοι έχουν το δικαίωμα να φέρουν άλλο ένα παιδί δωρεάν.

Τρόποι απόκτησης χορηγικών πακέτων:

1) Ηλεκτρονικά: από τις ιστοσελίδες www.pao.gr, www.paomprosta.grή απευθείας από www.viva.grκαι χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

2) Στο σημείο πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας, στη Θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:30-17:30 και Σάββατο (έως 31/6) 10:00-14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΠΑΕ μέσω του email: [email protected]αλλά και στο τηλέφωνο 2106870707".

Δείτε εδώτις κατηγορίες και τις τιμές των χορηγικών πακέτων και παρακολούθηστε το τηλεοπτικό σποτ της ειδικής ενέργειας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ξεκίνησε η παραλαβή των καρτών

Έως τώρα η πράσινη ΠΑΕ έχει διαθέσει κοντά στα 2.500 διαρκείας και η διάθεση τους και παραλαβή τους ξεκίνησε με την πράσινη ΠΑΕ να ενημερώνει για την διαδικασία.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως έχει ξεκινήσει η ταχυδρομική αποστολή των Καρτών Διαρκείας όσων απέκτησαν χορηγικά πακέτα και αιτήθηκαν να τις παραλάβουν μέσω ΕΛΤΑ.

Παράλληλα, συνεχίζεται η εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να παραλάβουν τις Κάρτες Διαρκείας της νέας σεζόν από το γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης», καθημερινά 9:30 έως 17:30 και το Σάββατο 10:00 έως 14:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ