ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπρανέσκου: "Δεν ήθελα να αφήσω την Ντιναμό για τον Παναθηναϊκό"

Μπρανέσκου: "Δεν ήθελα να αφήσω την Ντιναμό για τον Παναθηναϊκό"

Ο 22χρονος Ρουμάνος γκολκίπερ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Λαουρέντι Μπρανέσκου, υποστήριξε ότι τον ήθελε ο Παναθηναϊκός αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα του για να πάει κάπου αλλού ως δανεικός.

Ο Παναθηναϊκός, τη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον, δεν έχει σε άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, πόσο μάλλον ενός ελπιδοφόρου όπως ο 22χρονος Λαουρέντι Μπρανέσκου που αγωνίζεται ως δανεικός από την Γιουβέντους στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα όμως με όσα υποστήριξε ο 22χρονος κίπερ ο οποίος ανήκει από το 2011 στον σύλλογο της Ιταλίας σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.dolce-sport.ro το τριφύλλι ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να αφήσει την Ντιναμό για να πάει σε άλλη ομάδα και πάλι ως δανεικός.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Κοιτώντας το παρελθόν νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερο σεζόν καθώς δεν έκανα πολλά λάθη. Όσο για τα γκολ που δέχτηκα δεν μπορούσα να τα αποσόβησω, νομίζω ότι αυτό είναι νορμάλ για αυτή την ηλικία".

Στη συνέχεια υποστήριξε πως όχι μόνο είχε μια καλή σεζόν αλλά και ότι κάποιες ομάδες από την Ευρώπη ενδιαφέρθηκαν μέσα στο 2016 για να τον αποκτήσουν.

"Γνωρίζω ότι υπήρχαν κάποιες προσφορές από το Βέλγιο. Ήταν δυο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν. Η μια έκανε μικρή προσφορά και η άλλη ήθελε να με πάρει ως δανεικό αλλά δεν τις αποδέχτηκε η Γιουβέντους. Μία ακόμη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα ήταν ο Παναθηναϊκός. Εγώ όμως δεν ήθελα να πάω κάπου ακόμα ως δανεικός αλλά να παραμείνω στην Ντιναμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ