ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Έμεινα γιατί μου αρέσει ο Παναθηναϊκός"

Μπουμσόνγκ: "Έμεινα γιατί μου αρέσει ο Παναθηναϊκός"
Μπουμσόνγκ

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και το ματς με την Μάδεργουελ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη αυτή την πρόκριση. Η πρόκριση στον επόμενο γύρο θα αποφέρει έσοδα 2.4 εκ. ευρώ στην ομάδα, ενώ αν περάσουμε στους ομίλους του Champions League θα κερδίσουμε περισσότερα χρήματα.

Με την οικονομική κρίση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, χρειαζόμαστε αυτά τα λεφτά που θα μας εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος και συνέχισε:

" Βέβαια δεν σκεφτόμαστε μόνο τα χρήματα. Για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να παίζει σε μία διοργάνωση όπως το Champions League. Η αλήθεια είναι πως έχουμε να πληρωθούμε για καιρό όμως η διοίκηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Αν με το καλό προκριθούμε ο σύλλογος θα μπορέσει να τακτοποιήσει αυτές τις οφειλές γρήγορα. Αν αποκλειστούμε, θα είναι κρίμα. Κι έτσι όπως είναι τα πράγματα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα πληρωθούμε σύντομα. Εγώ πρόσφατα επέκτεινα το συμβόλαιό μου με λιγότερα χρήματα, αλλά το έκανα γιατί μου αρέσει εδώ".

Για την αναμέτρηση με την Μάδεργουελ, τόνισε: "Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της. Γνωρίζω το πάθος των Σκωτσέζων και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο με τη Ρέιντζερς και πάντα ήταν δύσκολα εκεί.

Η Μάδεργουελ θέλει να προκριθεί στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της και το ξέρουμε καλά αυτό. Όλοι οι φίλοι της θα είναι στο πλευρό της, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ακόμη κι αν σε αυτό το γύρο είχαμε στο παρελθόν κάποιες άσχημες στιγμές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ