ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε"

Μπουμσόνγκ: "Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε"
Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Ο Μπουμσόνγκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και πως η αποβολή του Σο επηρέασε το παιχνίδι των πράσινων.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπου ο αντίπαλος στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόσθεσε όμως ότι η αποβολή του Σο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εικόνα του Παναθηναϊκού στην διάρκεια του ματς και κυρίως στο αγωνιστικό πλάνο που ακολούθησαν οι πράσινοι.

Χαρακτηριστικά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ υποστήριξε:
"Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήρθαμε για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρήκαμε έναν ΠΑΟΚ καλύτερο από την δική μας ομάδα. Θα έλεγα ότι η αποβολή μας εμπόδισε να παίξουμε όπως θα θέλαμε εμείς".

Πλέον πρέπει να σκέφτεστε και τον ΠΑΣ Γιάννινα;
"Ο πρώτος στόχος δεν είναι να σκεφτούμε τα Γιάννενα. Αλλά μέχρι το τέλος της περιόδου να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Βασικά σε κάθε αγώνα πρέπει να βγαίνουμε με την θέληση για να κερδίσουμε. Υπάρχει μια περίοδος παύσης, θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να κερδίσουμε τα ματς που έχουμε αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι μας".

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μην μπορεί να κάνει κάτι επιθετικά;
"Πρέπει να πω ότι βρήκαμε απέναντι μας έναν ΠΑΟΚ που ήταν σε πολύ σωστές θέσεις και ο οποίος κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα. Βέβαια ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά αλλά εμείς είχαμε αυτή την αποβολή η οποία ήρθε να σταματήσει οποιαδήποτε επιθετική δική μας πρωτοβουλία.

Έχουμε έναν στόχο ακόμα μπροστά μας και πρέπει μέχρι τέλος και πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να παλέψουμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ