ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούρμπος: "Δεν μας βγήκε το ματς"

Μπούρμπος: "Δεν μας βγήκε το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Μπούρμπος επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να λυγίσει από την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και χαρακτήρισε μη αναμενόμενη την ισοπαλία.

Το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε με τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό, όμως ο Χρήστος Μπούρμπος υπογράμμισε ότι αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τη σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου:

Για την ισοπαλία: «Ήταν ένα αποτέλεσμα όχι αναμενόμενο. Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε παρότι προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε το ματς. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε και να μείνουμε ενωμένοι γιατί η χρονιά είναι μεγάλη».

Για τον τραυματισμό του Μπεργκ: «Ο Μπεργκ για εμάς είναι μεγάλο κεφάλαιο. Εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η ζημιά, αλλά είμαστε ομάδα και πρέπει να ξεπερνάμε ό,τι πρόβλημα εμφανίζεται».

Για την επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο: «Πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Δυστυχώς δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι που δεν πάνε όπως τα θέλουμε τα πράγματα. Έστω και τώρα όμως, παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Δούλεψα σκληρά και είναι ηθική η δικαίωση. Είχα ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τον ΟΦΗ αλλά είχα αποφασίσει ήδη ότι θα φύγω, είχα αποφασίσει ότι θα κινηθώ δικαστικά, τότε ήρθε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού».

Για τον νέο Παναθηναϊκό: «Είναι μια νεανική ομάδα, με ενθουσιασμό και πάρα πολύ καλό κλίμα. Θεωρώ εξίσου σημαντικό με το ταλέντο που υπάρχει, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Έχουν όλοι όρεξη και διάθεση, θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους στόχους των «πράσινων» φέτος: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας από πέρσι. Χρειάζεται δουλειά και ταπεινότητα, για να μπορέσουμε να έχουμε ανοδική πορεία και να φέρουμε τίτλους στην ομάδα, καθώς και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Για τον επαναληπτικό της Δανίας: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν είναι κανένα ματς εύκολο και το σημερινό αποτέλεσμα τα λέει όλα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ