ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούρμπος: "Έχουμε δει πολλά φέτος..."

Μπούρμπος: "Έχουμε δει πολλά φέτος..."
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε για σφυρίγματα που δεν παίρνει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια του, ενώ, επισήμανε ότι η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν απαραίτητη για να έχει αξία το διπλό στην Τρίπολη.

Ακολουθώντας την καλή απόδοση του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, ο Χρήστος Μπούρμπος συνέβαλλε στην επίτευξη του 2 στα 2 στα play off της Superleague.

Ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στις νίκες της ομάδας του, στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά, και στη διαιτησία του Αρετόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου:

Για το ματς: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς, είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Τρίπολη, έπρεπε να μπούμε με το ίδιο πάθος και να πάρουμε και το ματς με τον Ατρόμητο.

Νομίζω πως το αντιμετωπίσαμε με την ίδια σοβαρότητα, μπήκαμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και κυριαρχήσαμε. Πετύχαμε κάποια γκολ, ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα».

Για τη συνέχεια: «Είναι δύσκολη, όμως θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τη διαιτησία και τα σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο: «Έχουμε δει φέτος σε πολλά ματς, να μην έχουμε σωστή διαιτησία, δεν παίρνουμε σφυρίγματα, αλλά δίνουν εναντίον μας, εύκολα σφυρίγματα. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά, αλλά όλοι ξέρετε πως αυτά γίνονται στην Ελλάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη: «Όπως είπα και πριν, θα πάμε με την ίδια σοβαρότητα για να πάρουμε και αυτό το ματς και να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ