ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπορέλι: "Ο ΠΑΟ δεν θα χάσει με Ντίαζ"

Μπορέλι: "Ο ΠΑΟ δεν θα χάσει με Ντίαζ"
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι έπλεξε το εγκώμιο του υπό δοκιμή Σαντιάγκο Ντίαζ και πρότεινε ανεπιφύλακτα την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό.

Το... πράσινο φως για την απόκτηση του Σαντιάγκο Ντίαζ από τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι. Ο παλαίμαχος Αργεντινός ενημερώθηκε ότι οι "πράσινοι" δοκιμάζουν τον ποδοσφαιριστή.

Μίλησε με ενθουσιασμό για τον Ντίαζ και πρότεινε ανεπιφύλακτα την απόκτηση του. " Αξίζει να τον πάρει στα σίγουρα. Δεν θα χάσει", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

Αρχικά ο Μπορέλι ξαφνιάστηκε με την είδηση: " Δεν το ήξερα. Φυσικά τον γνωρίζω. Είναι πολύ καλός παίκτης. Ήμουν προπονητής του στη Ρίβερ Πλέιτ όταν ήταν 13 χρονών. Φαινόταν από τότε ότι θα γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δούλεψε και έφτασε σε αξιόλογο επίπεδο", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη".

Στη συνέχεια... έπιασε δουλειά, αναλύοντας τα προσόντα του Ντίαζ, ενώ αναφέρθηκε και στις αδυναμίες που έχει και θα πρέπει να δουλέψει.

" Είναι ένα από τα πολλά "διαμάντια" που υπάρχουν εδώ στην Αργεντινή και είμαι σίγουρος ότι αν παίξει στον Παναθηναϊκό μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Για μένα είναι καλύτερος ως αμυντικός χαφ ή κεντρικός μέσος. Αλλά μπορεί να παίξει και ως "δεκάρι", αλλά και στα δεξιά του κέντρου. Είναι τεχνίτης, τρέχει πολύ και μαρκάρει καλά. Διαθέτει σπουδαία προσόντα και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο".

Τέλος, πρότεινε στον Παναθηναϊκό να τον αποκτήσει: " Προτείνω ανεπιφύλακτα την απόκτησή του! Το σημαντικότερο για μένα όμως είναι ότι είναι πολύ καλό παιδί. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και ακούει τους προπονητές του. Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση με τους παίκτες από την Αργεντινή και μπορεί να βγει μια πολύ καλή μεταγραφή αν τελικά γίνει. Αξίζει να τον πάρει, στα σίγουρα. Δεν θα χάσει!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ