ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόρεκ: "Δεν ξέρω κάτι για τον Παναθηναϊκό"

Μπόρεκ: "Δεν ξέρω κάτι για τον Παναθηναϊκό"

Με δηλώσεις του στην Τσεχία ο Τόμας Μπόρεκ υποστήριξε πώς μέχρι στιγμή το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για αυτόν είναι περισσότερο φιλολογικό παρά ουσιαστικό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μπορεί να ταξίδεψαν για τρίτη φορά να δουν αγωνιζόμενο τον Τόμας Μπόρεκ την Κυριακή αλλά ο ίδιος με δηλώσεις του στον Τύπο της Τσεχίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.isport.blesk.cz υποστήριξε ότι δεν ξέρει κάτι επίσημα και πως οι όποιες φήμες έχουν φτάσει στα αυτιά του είναι δια μέσω του μάνατζερ του και κάποιον δημοσιογράφων.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Γνωρίζεις κάτι για την ενδεχόμενη μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;
"Δεν γνωρίζω κάτι. Κάτι έχω ακούσει μέσω του μάνατζερ μου και το γεγονός ότι με ενημέρωσαν κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι, αλλά προσωπικά δεν ξέρω κάτι".

Οπότε τι λες;
"Τι μπορώ να πω. Αν ήταν αλήθεια θα ήταν πολύ καλό. Όταν ενδιαφέρεται για σένα μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό τότε είναι πολύ ευχάριστο. Αλήθεια δεν ξέρω κάτι επ' αυτού και φυσικά δεν μπορώ να αρκεστώ στο ότι ένας δημοσιογράφος το είπε. Δεν έχω καμία ενημέρωση και ούτε και η Ντούγκλα. Αν είχαν θα με είχαν ενημερώσει σχετικά".

Έχεις μιλήσει μα κανέναν;
"Όχι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Είμαι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα κάτσω να συζητήσω τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον μου".

Ο Παναθηναϊκός όμως είναι ένα γνωστό και ενδιαφέρων κλαμπ, σωστά;
"Σίγουρα είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνικές ομάδες που παίζει συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να πάει σε μια τέτοια ομάδα".

Στο παρελθόν είχες βρεθεί κοντά σε μια μεταγραφή στο εξωτερικό;
"Ναι... ήταν το όνειρο μου όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό και αν γίνει αυτό θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ακόμα και πριν την έναρξη της σεζόν αναρωτήθηκα αν έπρεπε να μείνω στην Ντούκλα ή να πάω να παίξω κάπου αλλού. Τελικά αποφάσισα να μείνει στην Ντούκλα και ότι με βόλευε το στυλ της ομάδας ότι θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Αν αυτό γίνει αλήθεια θα είναι το καλύτερο βήμα".

Σε ποιον θα το έλεγες πρώτα;
"Πιστεύω θα έπαιρνα τον πατέρα μου. Μακάρι να είναι αλήθεια και θα μιλούσα πρώτα με τους δικούς μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ