ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Τοτσέ

Μπήκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Τοτσέ
Τοτσέ INTIME SPORTS

Από τον Τοτσέ ήρθαν τα ευχάριστα νέα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή με τον Ισπανό να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Στην διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Τοτσέ με τον τραυματισμό του Ισπανού που τον άφησε εκτός από τις δυο προηγούμενες προπονήσεις να αποδεικνύεται επιπόλαιος.

Ο Τοτσέ προπονήθηκε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα μειώνοντας τους πονοκεφάλους για τον Αργεντινό τεχνικό ο οποίος αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα, αυτό του Κουίνσι.

Η προπόνηση της Παρασκευής διεξήχθη σε δυο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κυκλοφορίας με τακτική, ασκήσεις με πάσες, τελειώματα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουίνσι.

Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Σο ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Προοδευτική δεν έκανε αποθεραπεία. Οι πράσινοι προσέχουν τον Σο για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με υποτροπή στον παλαιότερο του τραυματισμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ