ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Κουρμπέλης, πρώτες προπονήσεις για Πούγγουρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά τη θλάση που είχε υποστεί ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας πραγματοποίησε τις πρώτες τους προπονήσεις με το τριφύλλι.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να γυμνάζεται για πρώτη φορά μετά τη θλάση την οποία είχε υποστεί πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή.

Ο αρχηγός των πράσινων έβγαλε όλο το πρόγραμμα αλλά φυσικά κανείς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο φιλικό του Σαββάτου με την Ντε Χαάγκ.

Οι πράσινοι μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις με μπάλα στον συνθετικό χλοοτάπητα, πήγαν στο γήπεδο με το κανονικό χορτάρι κάνοντας προπόνηση επιθετικής ανάπτυξης, όπως και το διπλό όπου έγινε παιχνίδι ανάπτυξης.

Σε όλη τη διάρκεια συνεχώς ο Γιώργος Δώνης έδινε εντολές το πως θα κινηθούν και όταν χρειαζόταν διέκοπτε την προπόνηση για παρατηρήσεις.

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ

Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις της Παρασκευής υπήρχε και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Πούγγουρα που βρέθηκε στην Ολλανδία την Παρασκευή το πρωί και αφού γνωρίστηκε με τους ανθρώπους του τριφυλλιού και είχε τετ α τετ με τους Δώνης και Νταμπίζα έκανε τη πρώτη του προπόνηση στα πράσινα.

Το απόγευμα μάλιστα έκανε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως ήταν και το αναμενόμενο.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί αναμένεται να μεταβεί στο Τιλμπουργκ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτος Σωπήλης, ο οποίος θα παρακολουθήσει το φιλικό με τη Ντε Χαάγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ