ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκαν "Μπουμ", Κουίνσι, μπαίνει και ο Λάζαρος

Μπήκαν "Μπουμ", Κουίνσι, μπαίνει και ο Λάζαρος
INTIME SPORTS

Ευχάριστα τα μαντάτα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα από την επιστροφή στις προπονήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού και ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα για τους πράσινους που επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα είδε αρκετούς από τους πονοκεφάλους του να φεύγουν καθώς οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγ και Κουίνσι όπως αναμενόταν πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα ενώ τις επόμενες μέρες και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να γυμναστεί κανονικά.

Ο Λάζαρος ανέβασε τους ρυθμούς εκγύμνασης του και γυμνάστηκε ατομικά την Δευτέρα ενώ την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας του.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδι με περιορισμούς σε μικρό χώρο και ταχύτητες.

Ατομικά προπονήθηκε ο Πίντο ενώ ο Βύντρα υποβλήθηκε σε θεραπεία. Οι Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ελπίδων και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Βιτόλο απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Στην Παιανία ο Κλέιτον

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας τώρα την Δευτέρα το απόγευμα βρέθηκε και ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού ήρθε στην Ελλάδα για κάποιες δουλείες εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε από την ομάδα του στην Τουρκία και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού και να δει τους πρώην συμπαίκτες του.

Οι πλάκες πήραν και έδωσαν με τον Νούνο Αλμέιδα να λέει στον Βραζιλιάνο: "Έλα άλλαξε, ώρα για προπόνηση". Ο Κλέιτον συνομίλησε με όλους τους πράσινους και κυρίως τους Ζέκα, Κουίνσι ενώ εν συνεχεία γνώρισε και τους νέους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ