ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Μπεργκ: "Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ λίγο πριν την αναχώρηση του για την Γερμανία μίλησε για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. "Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να προσαρμοστώ", δήλωσε ο Σουηδός άσος

Μετά από δυο μήνες το σίριαλ της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έκλεισε με επιτυχία για τους πράσινους, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 26άχρονος άσος πέρασε εκ νέου από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Συμφωνία υπήρξε και πλέον ο Μπεργκ λογίζεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού, πετώντας μάλιστα αργότερα για την Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας των πράσινων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που ίσως συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

"Είχα καλό προαίσθημα από την αρχή. Μίλησα με τον προπονητή και έχω καλή άποψη για αυτόν. Ξέρω καλά πράγματα για τον σύλλογο, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση για μένα. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός", δήλωσε αρχικά ο Σουηδός φορ.

Τι πιστεύεις ότι θα προσθέσεις αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό;

Θέλω να σημειώσω γκολ φυσικά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα να βοηθήσει εμένα. Ελπίζω στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε κάποιο τίτλο.

Είχες την ευκαιρία να μιλήσεις με τον προπονητή, τι θέλει από σένα;

Ναι έχω μιλήσει μαζί του πριν μερικές εβδομάδες. Ξέρω πως σκέφτεται και τι θέλει. Εγώ θα παίξω το παιχνίδι μου με στόχο να βοηθήσω την ομάδα.

Σε τι κατάσταση είσαι τώρα;

Δεν είμαι απολύτως έτοιμος, όμως είμαι στον σωστό δρόμο, θα συνεχίσω να προπονούμαι και αυτή την εβδομάδα και μόλις ενταχθώ στην ομάδα θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκομαι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ