ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Τουλάχιστον δύο προτάσεις"

Μπεργκ: "Τουλάχιστον δύο προτάσεις"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ σχολίασε τις προσφορές που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ορισμένες ομάδες νόμισαν ότι ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Europa League, ενδεχομένως να άλλαζε την πολιτική του όσον αφορά την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Για αυτό κατατέθηκαν προτάσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του Σουηδού στράικερ, αλλά έλαβαν αρνητικές απαντήσεις.

Τις προσφορές επιβεβαίωσε ο Μπεργκ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "aftonbladet.se", στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

"Υπήρξαν τουλάχιστον δύο προτάσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών" ομολόγησε ο Μπεργκ, εννοώντας ενδεχομένως τις κρούσεις του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ, αν και δεν αποκλείεται να ήταν άλλος ο... δράστης.

Όσον αφορά τη δική του στάση, ο 29χρονος στράικερ τόνισε ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να τις εξετάσει, λόγω της κάθετης άρνησης της διοίκησης. "Εγώ δεν είχα την ευχέρεια να επιλέξω, γιατί η ομάδα απάντησε αρνητικά στις προτάσεις" ανέφερε.

Μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, πιστοποιήθηκε η παραμονή του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να σχολιάζει την αρχή της ομάδας. "Μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί και θέλω να κάνω μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτικό που αποκλειστήκαμε από τους ομίλους του Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει με νίκες" ήταν το σχόλιο του.

Επειδή θεωρείται σίγουρο ότι στο μέλλον θα προκύψει και νέα πρόταση, ο Μπεργκ ρωτήθηκε υπό ποιες προϋποθέσεις θα έφευγε από την Αθήνα. "Θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, που να μην μπορώ να αρνηθώ" τόνισε με απλότητα ο Σουηδός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ