ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Το βραβείο ήρθε μέσα από την ομαδική προσπάθεια"

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τον τίτλο του κορυφαίου στην 26η αγωνιστική της Super League, παράλαβε ο Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό άσο του Παναθηναϊκού να τονίζει ότι θέλει πάντα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα.

Το βραβείο του "MVP" της 26ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός άσος με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και ουσιαστικά την ασίστ του στο πρώτο τέρμα πήρε με άνεση τον τίτλο του κορυφαίου της 26ης αγωνιστικής και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στη σχετική ψηφοφορία ο Μπεργκ συγκέντρωσε το 37, 29% των ψήφων ενώ ο Μασούντ ήταν στην δεύτερη θέση με 14,6% και ο Μάριν στην τρίτη με 13,94 με τον Κάνιας στην τέταρτη με 9,8%.

Την βράβευση στον Μπεργκ έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλους, στου οποίου μάλιστα το κατόπι βρίσκεται ο Σουηδός φορ σε ότι έχει να κάνει τα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ ΩΣ MVP ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέτυχες δυο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, βοήθησες την ομάδα να φτάσει στη νίκη και πήρες ένα ακόμα βραβείο MVP;
"Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη την οποία πετύχαμε εκτός έδρας, κάτι που δεν είναι φέτος το δυνατό μας σημείο. Ήταν μια σημαντική νίκη όμως σε ένα σημαντικό σημείο γιατί αφήσαμε πίσω μας την ΑΕΚ, στη μάχη για τα play off. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα με τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά αυτή η νίκη ήρθε μέσα από μια ομαδική προσπάθεια".

Θυμάσαι πόσα βραβεία έχεις κερδίσει;

"Δεν θυμάμαι είναι η αλήθεια. Εσείς είμαι σίγουρος ότι έχετε τα στατιστικά, οπότε μπορείτε να μου πείτε".

Που αφιερώνεις το βραβείο;
"Ανήκει στην ομάδα. Αν η ομάδα κάνει καλά παιχνίδια είναι πάντα κάτι θετικό και είναι πιο εύκολο ατομικά για τον κάθε παίκτη να παίξει καλύτερα. Η ομάδα πάντα κάνει τη σκληρή δουλειά και μετά ο καθένας μας πρέπει να δίνει το μάξιμουμ για την ομάδα. Είναι πάντα μια ομαδική προσπάθεια και το βραβείο ανήκει στην ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα διασκεδάζει το ποδόσφαιρο και εσύ δείχνεις να το διασκεδάζεις περισσότερο. Τι έχει αλλάξει τόσο πολύ και έχει οδηγήσει σε αυτό;
"Είναι δύσκολο να σταθώ σε μόνο ένα πράγμα. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα παίζει πολύ καλά. Έχουμε παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις και στα ματς. Επίσης όπως είπατε όταν τα πράγματα πάνε καλά, όταν παίρνουμε νίκες, υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και οι παίκτες μπορούν να είναι λίγο χαλαροί, να έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και να συνεχίσουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ