ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"

Μπεργκ: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ βραβεύτηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη ως ο MVP της αναμέτρησης και τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά την υπόθεση του τίτλου.

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ το τριφύλλι στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και είχε εν γένει πολύ παρουσία με αποτέλεσμα να αναδειχτεί σε MVP του αγώνα και να παραλάβει μετά το τέλος του αγώνα το βραβείο του.

Ο Σουηδός άσος στις δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου αν συνεχίσει το νικηφόρο σερί ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών που γίνονται χωρίς την παρουσία οπαδών.

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που έβαλα ένα γκολ. Κάναμε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι. Η νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Τώρα κοιτάζουμε τον Ατρόμητο, που είναι μια καλή ομάδα.Είμαστε σε καλή κατάσταση.Έχουμε κάνει ένα καλό σερί. Έχουμε καλή ψυχολογία. Μετά έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια.Στόχος μας είναι οι έξι βαθμοί στα δυο παιχνίδια, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή".

Γα το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σε άδειο γήπεδο:
"Είναι δύσκολο, να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Είναι το ίδιο και για τις δυο ομάδες. Είναι βαρετό. Παίζεις για τους φιλάθλους.Παίξαμε και νωρίς το μεσημέρι.Εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες".

Μπεργκ: "Μπορούμε το πρωτάθλημα"

Για το αν ο Παναθηναϊκό μπορεί να συνεχίσει στο κυνήγι του τίτλου:
" Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το τίτλο. Όλα είναι πιθανά. Η διαφορά των 6 βαθμών είναι σημαντική, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες και να διατηρήσουμε την πίεση στον Ολυμπιακό".

Το βραβείο του MVP στον αγώνα με τον Εργοτέλη, παρέθεσε στον επιθετικο του ΠΑΟ ο Μπάμπης Σκουραδάκης υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Ατζαγκούν: "Αν παίζεις σαν ομάδα έρχονται οι επιτυχίες"

Ο Ατζαγκούν πέτυχε ένα υπέροχο γκολ αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του δεν στάθηκε στην ατομική του απόδοση αλλά στην ομαδική και στο γεγονός ότι η ομάδα παίρνει τις νίκες και μέσα από αυτές μπορεί να φτάσει στο πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παίζουμε σαν ομάδα, κάνουμε επίθεση και άμυνα μαζί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το ματς που δίνουμε κάθε φορά και δεν σκεφτόμασταν το επόμενο. Αν εξακολουθήσουμε να παίζουμε σαν ομάδα θα έχουμε επιτυχίες.

Δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση αλλά η ομάδα. Το δικό μου ήταν ένα ωραίο γκολ, δεν μπορώ να το περιγράψω. Πρέπει να συνεχίσουμε την πίεση και να το πιστεύουμε σαν ομάδα πως μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο μέχρι τέλους».

Δώνης: "Καθαρίσαμε από νωρίς το παιχνίδι"

Ο Χρήστος Δώνης επανήλθε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά από αρκετό καιρό ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα και έχοντας και πολύ καλή παρουσία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως στο τριφύλλι κοιτάνε κάθε ματς ξεχωριστά προκειμένου να συνεχίσουν να παίρνουν τα τρίποντα:

"Μπήκαμε στο ματς όπως έπρεπε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Το κάναμε με τα δύο γκολ που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ήταν ένας αγώνας διαχείρισης στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι τα πήγαμε μια χαρά. Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται την ώρα που είναι στον αγωνιστικό χώρο μόνο το παιχνίδι.

Ήμασταν καλοί, δεν δώσαμε χώρο και ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει και να κάνει φάσεις, έτσι πήραμε το διπλό. Όταν βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπαίνεις έτοιμος για να κερδίσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εμείς κάνουμε αυτό στα τελευταία παιχνίδια και βλέπουμε έναν καλό Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ