ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν υπάρχει περιθώριο με την ΑΕΚ, πρέπει να νικήσουμε"

Μπεργκ: "Δεν υπάρχει περιθώριο με την ΑΕΚ, πρέπει να νικήσουμε"
Μπεργκ Αμπέντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο γιατί η ομάδα του δεν μπορεί να... σκοτώσει τον αντίπαλο και στον σημερινό (23/5) αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Στην εφημερίδα "Live Sport" μίλησε ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (1-1), απάντησε στο γιατί το "τριφύλλι" δεν μπορεί να "καθαρίσει" τον αντίπαλο όταν τον έχει στριμωγμένο, για το αν και κατά πόσο οι παίκτες επηρεάζονται από τα αποτελέσματα στα playoffs και έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στην ΑΕΚ (23/5, 20:30).

"Νομίζω πως στον αγωνιστικό χώρο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και αυτό μας δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση που δεν νικήσαμε. Όσο κυλούσε ο χρόνος και δεν σκοράραμε, οι αντίπαλοι αμύνονταν όλο και πιο μαζικά. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι δεν λειτούργησε, δεν μπορώ να το κάνω. Ίσως έπρεπε να ήμασταν πιο.. απεγνωσμένοι στην τελική προσπάθεια", ανέφερε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Για το ότι δεν "καθαρίζει" ο Παναθηναϊκός τα ματς που έχει τον πρώτο λόγο, είπε: "Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες. Ήταν διαφορετικά σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα με τον Πανιώνιο, όπου δεν ήμασταν καλοί. Εκεί δεν είχαμε φάσεις, αλλά με τον ΠΑΟΚ έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερες φορές".

Για το αν επηρεάζονται από τα αρνητικά αποτελέσματα στα playoffs, τόνισε: "Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν μας έχει επηρεάσει. Είμαστε δυνατοί και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία και σκόραρε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτό, αλλά μπορούμε να αξιοποιούμε τις δικές μας ευκαιρίες".

Τέλος, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ δήλωσε: "Πρώτα απ' όλα να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, είναι απαραίτητο αυτό. Υποδεχόμαστε την ΑΕΚ και δεν έχουμε άλλο περιθώριο, πρέπει να νικήσουμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ