ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν ξέρει να χάνει ο Αλόκο"

Μπεργκ: "Δεν ξέρει να χάνει ο Αλόκο"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Αλόκο έβρισε τον Μάρκους Μπεργκ, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ, έδωσε συνέχεια στον διαπληκτισμό τους, έξω από τα αποδυτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Μάρκους Μπεργκ είχε ένα λεκτικό διαπληκτισμό με τον Φερνάντο Αλόκο, χωρίς, όμως, η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Ο Σουηδός επιθετικός πήγε να δώσει το χέρι του στον Αργεντινό αμυντικός, αλλά, εκείνος θεώρησε την κίνηση του ειρωνική και του επιτέθηκε φραστικά.

Αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και απομάκρυναν άμεσα τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ωστόσο, ο διαιτητής Βοσκάκης τους παρατήρησε με κίτρινη κάρτα, για να τους τιμωρήσει.

Ωστόσο, η διαμάχη είχε και συνέχεια, εκτός αγωνιστικού χώρου αυτή τη φορά, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Μπεργκ συνομιλούσε με δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια, λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο του Τριφυλλιού. Την ίδια στιγμή, ο Αλόκο έβγαινε, είδε τον Σουηδό και τον έβριζε με λέξεις από την ισπανική γλώσσα.

Ο Μπεργκ, ευρισκόμενος σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, χαμογέλασε ειρωνικά και προτίμησε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με τον Αργεντινό αμυντικό.

Πάντως, εξήγησε στους ρεπόρτερ, οι οποίοι τον ρωτούσαν τι συνέβη, ότι αυτός πήγε να του δώσει το χέρι και ο αντίπαλος τον έβρισε χωρίς λόγο. "Δεν ξέρει να χάνει, μάλλον" τόνιζε ο Σουηδός στράικερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ