ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: ''Κάναμε σωστά όσα είπε ο κόουτς''

Καρέλης: ''Κάναμε σωστά όσα είπε ο κόουτς''
Καρέλης INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη κρίθηκε στο γεγονός ότι οι ''πράσινοι'' σκόραραν πρώτοι. Αυτό υποστήριξε ο Νίκος Καρέλης, που τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν όσα τους είχε πει ο Γιάννης Αναστασίου. Η τοποθέτηση του Γιώργου Κουτρουμπή.

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Νίκος Καρέλης ανέφερε: ' 'Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι βάλαμε πρώτοι γκολ σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Αστέρας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελειώσαμε το ματς με τέσσερα γκολ και φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Κοντρολάραμε πολύ καλά το παιχνίδι, κλείσαμε τους χώρους και κάναμε όλα αυτά που μας είπε ο προπονητής μας στο γήπεδο σωστά''.

Ερωτώμενος για το αν η ομάδα του είναι φαβορί για την πρώτη θέση, σχολίασε: ' 'Κάναμε μία πολύ καλή νίκη σήμερα, έχουμε ψυχολογία, όμως πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κοιτάξουμε αμέσως το επόμενο με τον Ατρόμητο γιατί θα είναι ένα διαφορετικό ματς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς''.

Κουτρουμπής: ''Νίκη με Ατρόμητο και... πρωτιά''

Διαβασμένος πήγε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός κατά τον Γιώργο Κουτρουμπή, που ανέφερε: ' 'Ξέραμε από την αρχή ότι ο Αστέρας είναι ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε πολύ διαβασμένοι στο παιχνίδι και πετύχαμε μία εμφατική νίκη την οποία πιστεύω αξίζαμε''.

Για το αν η νίκη αυτή είναι ένα βήμα για την πρωτιά στα πλέι οφ: '' Ακόμη είναι αρχή και δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη είναι πολύ σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξέρουμε τις ομάδες και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας την Κυριακή και νομίζω ότι με νίκη θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση''.

Κατέληξε λέγοντας: ''Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και έκανα αυτό που μπορούσα βοηθώντας την ομάδα μου. Σπάνια παίζω εκεί, αλλά νομίζω ότι μπορώ να αγωνιστώ και εκεί''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ