ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεκάλι στο Sport24.gr: "Στον Παναθηναϊκό ο Πόπα, αν μου δώσουν 1 εκατ. ευρώ"

Μπεκάλι στο Sport24.gr: "Στον Παναθηναϊκό ο Πόπα, αν μου δώσουν 1 εκατ. ευρώ"

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για το θέμα Πόπα - Παναθηναϊκού, καθιστώντας σαφές ότι θέλει 1 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή Ρουμάνο εξτρέμ.

Το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ο Τζίτζι Μπεκάλι αποκάλυψε σε ρουμανικό μέσο ενημέρωσης το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντριάν Πόπα της Στεάουα Βουκουρεστίου. Για την ακρίβεια, επεσήμανε στο "Digi Sport" ότι ο διεθνής εξτρέμ έχει συμφωνηθεί να πουληθεί στο "τριφύλλι" αντί 1 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι των "πρασίνων" παραδέχτηκαν μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τούς έχει προταθεί, ότι καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν, αλλά ότι δεν έχουν καμία διάθεση να δαπανήσουν ένα εκατ. ευρώ για παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ρουμάνο επιχειρηματία, ο οποίος έδωσε μια διαφορετική διάσταση σε σχέση με τη δήλωση που έκανε στη χώρα του. Αυτή τη φορά κατέστησε σαφές ότι για να παραχωρήσει τον διεθνή ακραίο επιθετικό, θέλει 1 εκατ. ευρώ, γιατί αλλιώς θα τον κρατήσει στη Στεάουα.

Ο Μπεκάλι ανέφερε: "Ο Πόπα θα πάει στον Παναθηναϊκό αν μας δώσει 1 εκατ. ευρώ. Αν όχι, τότε θα μείνει στη Στεάουα και ας λήγει το συμβόλαιό του σε έξι μήνες". Είναι σαφές ότι οι "πράσινοι" είναι σχεδόν απίθανο να δώσουν τόσα χρήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει κιόλας ότι η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει.

Σίγουρα θα γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μήπως το deal κλείσει σε λιγότερα χρήματα ή δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον κλείσει από τώρα ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι. Το Sport24.gr ήρθε σε επαφή και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος όμως αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός για Πόπα: "Όχι τόσα λεφτά για παίκτη που μένει ελεύθερος"
Ουζουνίδης: "Μας έχει προταθεί αλλά δεν είναι ελεύθερος ο Πόπα"
Μπεκάλι: "Δώσαμε τον Πόπα στον Παναθηναϊκό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ