ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεκάλι: "Ο Πόπα αποχωρεί ως ελεύθερος"

Μπεκάλι: "Ο Πόπα αποχωρεί ως ελεύθερος"
COPYRIGHT 2013 © MATTHEW ASHTON/AMA AMA SPORTS PHOTO AGENCY 07885 163164 / +44 7885163164

Ο μεγαλομέτοχος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι παραχώρησε νέα συνέντευξη σε ρουμανικό ΜΜΕ και αποκάλυψε πως ο Άντι Πόπα αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και φεύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ο Άντι Πόπα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ώρες, ύστερα απ' την αποκάλυψη του μεγαλομετόχου της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι πως ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Ρουμάνου εξτρέμ.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο Sport24.gr και τον Δημήτρη Σαμόλη, ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα υποστήριξε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό με λιγότερο από 1.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Παρ' όλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα, σε νέες δηλώσεις του στα ρουμανικό ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα " Sport.ro", υποστήριξε πως ο Πόπα αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε και θα φύγει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

"Πρότεινα στον Πόπα αύξηση του μισθού του περί τα 15.000 ευρώ, αλλά το αρνήθηκε. Είπε ότι θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Τον ευχαρίστησα, αλλά η συμπεριφορά του ήταν αισχρή απέναντι στη Στεάουα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπεκάλι στο Sport24.gr: "Στον Παναθηναϊκό ο Πόπα, αν μου δώσουν 1 εκατ. ευρώ"
Ο Πόπα που ενδιαφέρει και ο Μπεκάλι που ανεβοκατεβαίνει
Παναθηναϊκός για Πόπα: "Όχι τόσα λεφτά για παίκτη που μένει ελεύθερος"
Μπεκάλι: "Δώσαμε τον Πόπα στον Παναθηναϊκό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ