ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαϊράμι: "Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό"

Μπαϊράμι: "Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Εμίρ Μπαϊράμι βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι είναι τιμή του να αγωνιστεί με το Τριφύλλι στο στήθος.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Ο Σουηδός άσος προσγειώθηκε στη χώρα μας στις 9.41 με πτήση από τη Φρανκφούρτη ενώ συνοδευόταν από την κοπέλα του και έναν ακόμη φίλο τους, πιθανότατα τον αδερφό της.

Ο Μπαϊράμι ο οποίος δεν έφερε μαζί του πολλές αποσκευές άλλωστε ήρθε απλά για τα τυπικά και όχι τη μόνιμη εγκατάσταση του στη χώρα μας δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό για τον οποίο έχει μάθει πάρα πολλά αλλά υποστήριξε ότι ακόμα δεν είναι και επίσημα η νέα του ομάδα.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό;
"Πρώτα από όλα ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα η νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και από αύριο θα μπορώ να σας πω περισσότερα. Όμως είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και μακάρι όλα να πάνε καλά".

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, παίζοντας με τον Άγιαξ στον τελικό του πρωταθλητριών τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;
"Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα είχα ακούσει για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ γνωστή ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τη γνωρίζουν και με όσους και αν έχω μιλήσει μου έχουν πει τα καλύτερα".

Έχεις μιλήσει με άλλους παίκτες για τον Παναθηναϊκό;
"Όπως σας είπα όλοι ξέρουν τον Παναθηναϊκό και μου έχουν πει τα καλύτερα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ και θέλω πολύ να αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό".

Ο Σουηδός άσος θα περάσει την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις, θα έχει και τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θα πέσουν και οι υπογραφές.

Αν όλα πάνε καλά θα παρουσιαστεί και επίσημα την Τρίτη ενώ εν συνεχεία θα αναχωρήσει για τις διακοπές του ώστε να έρθει και πάλι για μόνιμη εγκατάσταση στις αρχές Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ