ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει ο χλοοτάπητας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Μπαίνει ο χλοοτάπητας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας
INTIME SPORTS

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στην Λεωφόρο ξεκίνησε την Πέμπτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τα έργα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την επιστροφή του Παναθηναϊκού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και την Πέμπτη ξεκίνησε η εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει απομάκρυνση του παλιού και είχαν γίνει και οι απαραίτητες εκσκαφές ώστε να γίνουν νέα αποστραγγιστικά έργα.

Αυτά έγινα και εν συνεχεία το χώμα στρώθηκε και πάλι και μάλιστα με ένα ειδικό μηχάνημα λέιζερ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έλεγξαν ότι τα πάντα είναι "Οκ".

Την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα ο οποίος σε δυο-τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμος να πατηθεί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται κάποιες προπονήσεις των πράσινων από εδώ και στο εξής να γίνονται εκεί.

Έτσι ώστε να συνηθίσουν οι πράσινοι τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα έργα στο Τριφύλλι περιμένουν να αλλάξει ο νόμος και από τη στιγμή που θα γίνει αυτό άμεσα θα προχωρήσουν και οι εργασίες εκτός του γηπέδου και θα χρειαστεί ένας μήνας ακόμα για να είναι έτοιμο το "Απόστολος Νικολαϊδης" να φιλοξενήσει ματς των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ