ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μοντεστό: "Λάθος να φύγει ο Σισέ"

Μοντεστό: "Λάθος να φύγει ο Σισέ"
INTIME SPORTS

Ο Φρανσουά Μοντεστό χαρακτηρίζει απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο πιθανή φυγή του Σισέ ενώ παραδέχτηκε ότι το γκολ του Κατσουράνη ήταν κανονικό.

Ο Γάλλος αμυντικός μιλώντας στο "Foot Mercato" τόνισε ότι ήταν διαιτητικό λάθος το γκολ του Κατσουράνη, όπως λάθος χαρακτήρισε και την εισβολή των οπαδών μετά την λήξη του ματς.

" Νομίζω ότι υπάρχει διαιτητικό λάθος στο γκολ του Παναθηναϊκού, το οποίο έπρεπε να μετρήσει. Αλλά πρόκειται για ένα ανθρώπινο λάθος. Είναι μια σεζόν ισορροπημένη. Εμείς στο πρώτο ματς χάσαμε 2-1, με λάθος των διαιτητών και δεν αντιδράσαμε. Δεν έχω δει τι ακριβώς συνέβη με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους οπαδούς μας, οι οποίοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Αν υπήρξε επίθεση είναι προφανώς λάθος", δήλωσε αρχικά ο Μοντεστό.

Αναφερόμενος στην πιθανή φυγή του Σισέ τόνισε ότι παίκτες ποιότητα του Σισέ είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. " Ελπίζω ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα μείνει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν. Είναι ότι καλύτερο για το πρωτάθλημα να έχουμε παίκτες τέτοιας ποιότητας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ