ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μονόδρομος... το πρωτάθλημα"

"Μονόδρομος... το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Μοναδικός δρόμος επιβίωσης είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος τόνισαν οι "πράσινοι" στο group therapy που είχαν. Τι είπαν Κατσουράνης, Καραγκούνης

Με στόχο να σώσουν μόνοι τους την χρονιά οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν την αυτοκριτική τους διευκρινίζοντας πως μοναδικός δρόμος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι δήλωσαν οι έμπειροι Καραγκούνης και Κατσουράνης και οι προτροπές στον απογοητευμένο Λέτο.

Η ήττα-αποκλεισμός στα πέναλτι από τον Πανιώνιο δημιούργησε απογοήτευση ενόψει της συνέχειας στο "πράσινο" στρατόπεδο γνωρίζοντας άπαντες πως αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις και στον τελευταίο και πιο καθοριστικό στόχο που έχει μείνει, το πρωτάθλημα.

Δεν τους προπόνησε ο Φερέιρα

Αντίκτυπο στο δυσάρεστο κλίμα και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που δεν έκανε αυτός την προπόνηση της Πέμπτης αλλά την παρακολούθησε από τα μπουθ του προπονητικού γηπέδου.

Αντίθετα το πρόγραμμα έκανε ο Γκόμες κίνηση με την οποία οι παίκτες έλαβαν το μήνυμα πως και ο ίδιος τους ο προπονητής ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την απόδοσή και εικόνα τους στην Νέα Σμύρνη.

"Τώρα να δείξουμε... δυνατοί"

Για τον λόγο αυτό και εφόσον οι "παλιοί" και έμπειροι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης ζήτησαν από τους συμπαίκτες του να κάνουν μια νέα αρχή.Πρώτος ο αρχηγός των "πράσινων" πήρε τον λόγο και διευκρίνισε: "Δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω".

Εν συνεχεία ο παλιότερος άσος του συλλόγου στην Παιανία, Καραγκούνης έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου, λέγοντας: "Τώρα να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και να πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν έχουμε άλλο δρόμο".

Άπαντες εξάλλου έχουν συνειδητοποιήσει πως όλα είναι στο χέρι τους αρκεί να δείξουν συνέπεια αφού υπολοίπονται τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα που αν κερδίσουν αυτόματα τους δίνει το αβαντάζ του +2. Οπότε γνωρίζουν πως το ματς στα Γιάννινα είναι κομβικής σημασίας και θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν.

Στήριξαν τον απογοητευμένο Λέτο

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού" προσέγγισαν τον στεναχωρημένο Σεμπαστιάν Λέτο και τον εμψύχωσαν, μετά την απώλεια του πέναλτι, που θα χάριζε στο σημείο εκείνο την πρόκριση.

"Σέμπα, όλοι φταίμε, όχι μόνο εσύ" ήταν το μήνυμα του "σκασμένου" όπως έδειχνε Αργεντίνου άσου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ