ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο με "τρελά" λεφτά στην Κίνα ο Μπεργκ

Μόνο με "τρελά" λεφτά στην Κίνα ο Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπεϊζίνγκ Γκουάν μπορεί να ρώτησε για τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Μάρκους Μπεργκ, αλλά το κινέζικο ποδόσφαιρο δεν συγκινεί τον Σουηδό στράικερ.

Οι Κινέζοι είναι της μόδας παγκοσμίως αυτή τη χρονική περίοδο και "χτυπούν" ποδοσφαιριστές σε κάθε χώρα... Από την Κίνα προσδοκά ο Παναθηναϊκός τη λύτρωση με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, αλλά από το ίδιο μέρος φαίνεται πως έβαλαν (ξανά) στο στόχαστρο τον Μάρκους Μπεργκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν ρώτησε τον Παναθηναϊκό για τους όρους του νέου συμβολαίου του Μπεργκ, που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.

Η σύμβαση προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, που μπορεί να την καλύψει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος εκτός της ελληνικής επικράτειας. Η κινέζικη ομάδα ενημερώθηκε για τις παραμέτρους που ισχύουν, όπως μπορεί να πράξει ο καθένας.

Ωστόσο, ο Μπεργκ δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο Πεκίνο. Η μέριμνα του Σουηδού σχετίζεται με την οικογένεια του και δεν προτίθεται να μετακομίσει στην Κίνα, αφού η ζωή στην Ελλάδα είναι καλύτερη, πιο ποιοτική και πολύ κοντά στην πατρίδα του.

Πρακτικά, η μοναδική περίπτωση να άλλαζε γνώμη ο Μπεργκ θα αφορούσε μία πρόταση με "τρελό" νούμερο. Ένα ποσό 3 ή 4 μεγαλύτερο από τα χρήματα που λαμβάνει πλέον από τον Παναθηναϊκό και θα τον ανάγκαζε να σκεφτεί την προοπτική να αγωνιστεί για 1 ή 2 χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ