ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είχε πειθαρχία στο παιχνίδι του, έκανε ένα καλό ματς και μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σκόρερ του αγώνα με τη Γκαμπάλα, Γκιγέρμο Μολίνς.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι έκανε κόντρα στη Γκαμπάλα ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γκιγέρμο Μολίνς αλλά σίγουρα οι πράσινοι μπορούν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο με βάση τα όσα υποστήριξε ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης.

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε πειθαρχία, όμως απομένουν ακόμη άλλα 90λεπτά και κοιτάμε πως θα προχωρήσουμε περισσότερο».

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε με γκολ:
«H αλήθεια είναι ότι πέρασα έναν σημαντικό τραυματισμό. Μου πήρε τρεις μήνες για να επανέλθω, όμως τώρα είμαι έτοιμος και ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες. Όταν ο επιθετικός παίρνει ευκαιρίες, βάζει γκολ, αυτό κάνω κι εγώ».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ:
«Από τότε που ήρθα τώρα είμαστε πιο ενωμένοι. Μείναμε αρκετοί παίκτες κι έχουν έρθει και καινούργιοι που αρχίζουν σιγά σιγά να προσαρμόζονται».

ΖΕΚΑ: "Χαρούμενος που κερδίσαμε όχι για το σκορ"

Από την πλευρά του ο Ζέκα έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη όχι το σκορ όμως με τον Πορτογάλο μέσο να δηλώνει:

«Νομίζω αξίζαμε παραπάνω γκολ. Φεύγω χαρούμενος που κερδίσαμε, όχι όμως για το σκορ. Ήταν πολύ σημαντικό να πάμε στη ρεβάνς με μεγαλύτερο σκορ κι αυτό δεν έγινε, γι’ αυτό δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήρθε το δεύτερο και το τρίτο γκολ.

Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πάμε στη ρεβάνς να κερδίσουμε, ξέρουμε ότι έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά δεν θα πάμε να κρατήσουμε το σκορ. Πάμε για τη νίκη, γιατί δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο αρχηγός των «πράσινων».

ΔΩΝΗΣ: "Να τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα"

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε ότι μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε απογοήτευση στα αποδυτήρια από το γεγονός ότι δεν έβαλαν και άλλα γκολ και σημείωσε πως στόχος πλέον είναι να μπουν την επόμενη εβδομάδα:

«Σίγουρα είναι θετικό το ότι πήραμε τη νίκη. Θα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ελπίζω να τα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος:
«Υπάρχει απογοήτευση για τα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει. Σίγουρα η εικόνα μας είναι καλή και ενθαρρυντική ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Θέλω να δουλέψω πολύ. Να προσπαθώ να βελτιώνομαι μέσα απ’ τις προπονήσεις και να αξιοποιώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται».

Για τον κόσμο που γέμισε τη Λεωφόρο:
«Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ελπίζω να τους κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους στη συνέχεια».

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"

Ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV υποστήριξε:

«Είτε με 1-0, είτε 2-0, είτε 3-0, αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τη νίκη και στο γήπεδο της Γκαμπάλα θα κριθούν όλα. Παίζαμε από τα άκρα και βγάλαμε αρκετές φάσεις. Αυτός ήταν ο στόχος. Κάναμε καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα ή δύο γκολ με τον Λουντ αλλά δεν ήρθαν. Το καλό είναι όμως ότι δεν δεχτήκαμε και γκολ».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ