ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίτινγκ με όλους τους προπονητές της ακαδημίας ο Βόκολος

Μίτινγκ με όλους τους προπονητές της ακαδημίας ο Βόκολος
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, θα έχει μια ευρεία συνάντηση την Παρασκευή με όλους τους προπονητές της ακαδημίας του τριφυλλιού παρουσία και του Γιάννη Σαμαρά.

Μίτινγκ με όλους τους τεχνικούς της ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα έχει την Παρασκευή το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας των πράσινων Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Βόκολος ο οποίος και στην διάρκεια της θητείας του στην Εθνική Ελλάδος μαζί με τον Τάκη Φύσσα ήταν υπεύθυνος για το πλάνο ανάπτυξης των μικρών εθνικών ομάδων θα έχει μια την πρώτη ευρεία συνάντηση με όλους τους προπονητές της ακαδημίας των πράσινων παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά.

Φυσικά και ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού ο οποίος έχει περάσει από την ακαδημία των πράσινων έχει κάθε μέρα τετ α τετ και συνομιλίες με τους άλλους προπονητές της ακαδημίας αλλά μέχρι τώρα στους δυο μήνες που βρίσκεται στην ομάδα δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Την Παρασκευή όμως θα τους συγκεντρώσει σε μια από τις αίθουσες του "Γ. Καλαφάτης" με την συζήτηση να αφορά κυρίως ένα νέο προπονητικό πρόγραμμα που θέλει ο Βόκολος να ακολουθούν τα τμήματα της ακαδημίας.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει και μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης για όλα τα θέματα που αφορούν τις πράσινες υποδομές και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να λέμε συνέχεια πόσο προσοχή δίνουν οι πράσινοι στην ακαδημία τους και την ανάπτυξη της καθώς τα αποτελέσματα τα δείχνει από μόνα τους η παρουσία τόσων παιδιών που προέρχονται από το τριφύλλι στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ