ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ναι" ο Κάρα πριν το Μουντιάλ

"Ναι" ο Κάρα πριν το Μουντιάλ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου τα είπε την Παρασκευή με τον Καραγκούνη αναλύοντας το πλάνο και το πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν με τον ίδιο μέλος της ομάδας. Λέει το "ναι" πριν το Μουντιάλ ο Κάρα.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή μια ακόμα επαφή του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει τον λόγο. Ο τεχνικός των πράσινων ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον "Κάρα" στο παρελθόν ως βοηθός του Τεν Κάτε πήρε τον διεθνή μέσο και του ανέλυσε όλο το πρότζεκτ αλλά και το πλάνο που έχει στο μυαλό του μαζί με τον ίδιο στο τριφύλλι.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι δυο πράγματα. Πως ακόμα δεν έχει γίνει καμία κουβέντα που να αφορά το οικονομικό σκέλος τις συνεργασίας ενώ από τις συζητήσεις που έχουν γίνει έως τώρα μπορούμε να πούμε ότι προκύπτει απόλυτα θετική διάθεση και των δύο πλευρών αναφορικά με την συνεργασία τους.

Το δεύτερο είναι πως έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές ότι το θέμα θα κλείσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά, πριν αρχίσει το μουντιάλ, οπότε το αργότερο μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Η σημαία στον ιστό της

Όλα δείχνουν όμως ότι είμαστε ουσιαστικά ένα βήμα από την επιστροφή του "Κάρα" στην ομάδα της καρδιάς του η οποία θα επισφραγιστεί με την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια διαφορά ούτε σε οικονομικό επίπεδο και ο "Τυπάρας" θα γυρίσει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά.

Η "σημαία" του Παναθηναϊκό επιστρέφει ουσιαστικά στον ιστό της με σκοπό να κλείσει την καριέρα του όπως ονειρευόταν.

Ο "Κάρα" έως τώρα μετράει 251 συμμετοχές με το τριφύλλι στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 17η θέση της σχετικής λίστας ενώ παράλληλα έχει και 41 γκολ στο πρωτάθλημα όντας στην 20η θέση της σχετικής λίστας.

Φυσικά και όταν επισημοποιηθεί αυτή θα είναι η τρίτη επιστροφή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό ο οποίος στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί μόνο στους πράσινους και ως δανεικός στον "Απόλλωνα Αθηνών".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ