ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησε για Βέμερ - Ρινάλντι ο Λυμπερόπουλος

Ρινάλντι-Παναθηναϊκός

Μίλησε για Βέμερ - Ρινάλντι ο Λυμπερόπουλος

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τους μάνατζερ των Ρινάλντι και Βέμερ και συζήτησε για την διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο Μάιος θα χρησιμοποιηθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τις προπαρασκευαστικές επαφές, ώστε τον Ιούνιο να έχει πλήρη εικόνα για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε ξεχωριστές συναντήσεις με τους ατζέντηδες του Γενς Βέμερ και του Λαουτάρο Ρινάλντι, προκειμένου να συζητήσουν για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Προς το παρόν, δεν προέκυψε οριστικό αποτέλεσμα και θα χρειαστούν και άλλες συναντήσεις, προκειμένου να καταλήξουν σε συμβιβασμό με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Από την έκβαση των συζητήσεων, θα επηρεαστεί άμεσα και το διαθέσιμο μπάτζετ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2017.

Ειδικά για τον Ρινάλντι, χρειάζονται αρκετά χρήματα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020, με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Δηλαδή, έχει να λάβει από τον Παναθηναϊκό 1,5 εκατομμύρια ευρώ ακόμα...

Με τον Βέμερ είναι πιο απλή υπόθεση, διότι έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2018 και οι απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24