ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει με Αμπντούν

Μιλάει με Αμπντούν
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσέγγισε πριν λίγες μέρες την διοίκηση της Καβάλας, για την πιθανή μεταγραφή του Αλγερινού σταρ της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι "πράσινοι" έχουν τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο της Παιανίας.

Ωστόσο τα διοικητικά του Παναθηναϊκού παραμένουν στον αέρα και είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία επίσημη μεταγραφική κίνηση.

Σύμφωνα πάντα με την αθλητική εφημερίδα "Goal", δεν σημαίνει πως δεν έχουν γίνει ή δεν γίνονται αθόρυβες διεργασίες από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι "πράσινοι" έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του 25χρονου Αλγερινού μεσοεπιθετικού.

Μεγάλο ρόλο σ΄αυτό έχουν παίξει οι καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες από τον δανεισμό του Γκαλίνοβιτς στους "Αργοναύτες ενώ στην συμφωνία δεν αποκλείεται να δοθούν και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως ο Πλεσί ή ο Μαρίνος.

Τέλος το θέμα Αμπντούν σίγουρα θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη μέχρι την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αλλά σίγουρα ο Παναθηναϊκός τον έχει από κοντά....από τις άλλες ελληνικές ομάδες!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ