ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μιλάει με Κρίσταλ Πάλας ο Σάμπα"

"Μιλάει με Κρίσταλ Πάλας ο Σάμπα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αγγλική ιστοσελίδα κάνει λόγο για συνομιλίες του Κρίστοφερ Σάμπα με τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Αλαρντάις. Τι προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονείται με τους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν μετέχει στο αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Κογκολέζος θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά την Πέμπτη (19/1), αλλά αυτό θα συμβεί λόγω των πολλών απουσιών.

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα "hitc.com" υποστηρίζει ότι η Κρίσταλ Πάλας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σάμπα συνομιλεί, ήδη, με τον προπονητή, Σαμ Αλαρντάις και διερευνούν την προοπτική να συνεργαστούν.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται πως ο ποδοσφαιριστής αρέσει στη Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον και στη Γουέστ Χαμ, αλλά η Κρίσταλ Πάλας έχει το προβάδισμα για την απόκτηση. Όσο για τον Παναθηναϊκό, ο Σάμπα φέρεται να συζητά την αποδέσμευση του.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες από το περιβάλλον του Σάμπα προέκυπτε ότι δεν επείγεται να λύσει το συμβόλαιο του και έχει τη διάθεση να το εξαντλήσει. Υπενθυμίζεται πως ο Κογκολέζος είχε υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ