ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικρά από την προετοιμασία στο Όστερμπεϊχ

Μικρά από την προετοιμασία στο Όστερμπεϊχ
INTIME SPORTS

Διαβάστε για το παρκάρισμα του Ζέκα, το δωμάτιο των φαντάρων, τους στόχους του Αναστασίου και άλλα παρασκήνια από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Δεύτερη μέρα της παραμονής του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊχ και η πρωινή προπόνηση της Τρίτης κύλησε εποικοδομητικά και ευχάριστα...

* Το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή σε σύγκριση με το γήπεδο είναι δίπλα και οι Καρνέζης, Ζέκα, Παπαβασιλείου και ο γιατρός Κουλουμέντας, επέλεξαν να μεταβούν με ποδήλατο. Όμως, ο Ζέκα δε πάρκαρε το ποδήλατο του στον προβλεπόμενο χώρο, αλλά μπροστά ακριβώς δίπλα στο γήπεδο στην κολόνα φωτισμού. Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου το παρατήρησε και φώναξε χαμογελαστός στον Πορτογάλο μέσο: "Ε, Έλληνα Ζέκα, δεν το αφήνουμε εδώ. Υπάρχει χώρος για παρκάρισμα"...

* Οι δύο φαντάροι της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επέλεξαν να παραμείνουν μαζί στο ξενοδοχείο. Ο λόγος για τον σμηνίτη Τάσο Λαγό και τον στρατιώτη Γιώργο Κουτρούμπη. Τα υπόλοιπα δίδυμα είναι τα Καρνέζης-Ζέκα, Ταμπάκης-Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος-Ντίνας, Μπαϊράμι-Κουσίδης, Γιαννιτσάνης-Χουχούμης, Σταματάκης-Δώνης, Μουζακίτης-Αναστασόπουλος, Ρισβάνης-Αποστολόπουλος.

* Επίδειξη εύστοχου σημαδιού έκανε στη διάρκεια του προγράμματος ο Γιάννης Αναστασίου. Περίπου δέκα μπάλες ήταν στη μία γωνία του γηπέδου και με δυνατά ευθύβολα σουτ, ο προπονητής του Τριφυλλιού "σημάδευε" τον φροντιστή στην άλλη γωνία!

* Με εντολή του Γιάννη Αναστασίου, οι ποδοσφαιριστές μετακινούνται από και προς το ξενοδοχείο με τα πόδια. Ο προπονητής του Τριφυλλιού θεωρεί ότι αυτό είναι προτιμότερο, από τη στιγμή που η απόσταση απέχει περίπου 10 λεπτά.

* Μεγάλη σημασία στην ομαδικότητα δίνει ο Γιάννης Αναστασίου και όταν ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μεταφέρουν εντός αγωνιστικού χώρου μία εστία, τόνισε παράλληλα: "Να έχετε ομαδικό πνεύμα στα πάντα. Είμαστε ομάδα σε όλα".

* Η σχέση του Δημήτρη Σαραβάκου με τη δημοσιότητα είναι ελάχιστη και ο συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος αποφεύγει τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον τραβούσαν βίντεο, προτίμησε να μεταβεί σε άλλο σημείο του γηπέδου!

* Τα δοκάρια έσπασαν στο ιδιότυπο δίτερμα οι παίκτες του Τριφυλλιού, αφού σε τουλάχιστον τέσσερις φάσεις από πλεονεκτική θέση, οι Ντίνας, Κουτρουμπής και Ζέκα δεν καταφεραν να σκοράρουν και έστειλαν τη μπάλα στο δοκάρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ