ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μία μοναδική ευκαιρία και το τελικό τσεκάρισμα

Μία μοναδική ευκαιρία και το τελικό τσεκάρισμα
Αναστασίου προετοιμασία στην Ολλανδία INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θα κρίνει κατά την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία πόσοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον σχεδιασμό του

Η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η προετοιμασία της ομάδας Νέων. Η παρουσία 13 ποδοσφαιριστών οι οποίοι πέρυσι ανήκαν στο ρόστερ της ομάδας Κ20 είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση και αντικατοπτρίζει πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως το ρόστερ θα μεταβληθεί σε μεγάλο βαθμό και η έναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τον Παναθηναϊκό με πολλές επιστροφές και προσθήκες. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Αναστασίου και με αυτούς θα δουλέψει.

"Η ευκαιρία σας"

Μιλώντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Όστερμπεϊχ, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στη μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται στην καριέρα τους.

Οι συγκυρίες τους προσφέρουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της σεζόν 2013 – 2014. "Αυτή είναι μία ευκαιρία ζωής για εσάς, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε γιατί δύσκολα θα τη συναντήσετε ξανά" ήταν τα λόγια του προπονητή του Τριφυλλιού.

Σε συνθήκες ανταγωνισμού

Μετά από μία εβδομάδα προπονήσεων και έχοντας εικόνα για κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά από τις συστάσεις των Σαμαρά και Βονόρτα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό ποιους μπορεί να υπολογίζει και ποιους όχι.

Ωστόσο, θεωρεί ότι στην Ολλανδία ο ανταγωνισμός θα λειτουργήσει στο μάξιμουμ και κάθε ποδοσφαιριστής θα αποδείξει εάν μπορεί να τον διαχειριστεί και να τον χρησιμοποιήσει ή θα καταρρεύσει από το βάρος. Για αυτό περιμένει την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ώστε να καταλήξει ποιους θα διατηρήσει στην πρώτη ομάδα.

Πέραν της προσωπικότητας, σημαντικό ρόλο παίζει η δυνατότητα εντός νεαρού να ανταποκριθεί στο δυνατό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ο Γιόζεφ Φος. Όποιος μικρός είναι καλά προπονημένος, αυτόματα αποκτά ακόμα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στη μάχη για την παραμονή του στους Άνδρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ