ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βερόν: "Θα βοηθήσει τα νέα παιδιά η Λεωφόρος"

Βερόν: "Θα βοηθήσει τα νέα παιδιά η Λεωφόρος"

Ο Χουάν Ραμόν Βερόν, παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, γνωστός ως "μάγισσα" και πατέρας του Σεμπάστιαν Βερόν βρίσκεται από την Δευτέρα το μεσημέρι στην Ελλάδα, έδωσε το παρών σε εκδήλωση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και σε συνέντευξη του υποστήριξε ότι η Λεωφόρος μπορεί να βοηθήσει πολύ τους νέους παίκτες των πράσινων.

Κάθε βραδιά αφιερωμένη σε παλαίμαχους αθλητές του Παναθηναϊκού είναι ξεχωριστή… Όμως, ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας, στην εκδήλωση για τη μνήμη του Αντώνη Μαντζαβελάκη και του Μάριου Βασιλόπουλου στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus, έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη! Μία έκπληξη "μάγισσα" για την ακρίβεια!

Ανάμεσα στους δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι τίμησαν όλα τα τμήματα του Τριφυλλιού, βρέθηκε ο Χουάν Ραμόν Βερόν! Η "μάγισσα" όπως τον αποκαλούσαν οι παλαιότεροι έκλεψε την παράσταση, αφού ήταν ένας απρόσμενος αλλά ευπρόσδεκτος καλεσμένος!

Έχοντας μόλις μερικές ώρες στη χώρα μας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, δεν έχασε την ευκαιρία να παραστεί σε μία παναθηναϊκή βραδιά! Άλλωστε και ο ίδιος νιώθει μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού και το επαναλαμβάνει διαρκώς!

Παράλληλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.prasinanea.gr αναφέρθηκε στη δική του παρουσία στην Ελλάδα, στην σχέση που διατηρεί με τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Κύριε Βερόν, πως έτυχε να βρεθείτε στην Ελλάδα αυτή την περίοδο;
" Ήρθα στην Αθήνα προκειμένου να κάνω διακοπές μερικές ημέρες και να ξεκουραστώ. Ελάχιστοι το ξέρουν και με πήρε ο Αντώνης Αντωνιάδης από το αεροδρόμιο σήμερα (σ.σ. τη Δευτέρα 1/7) το μεσημέρι".

Μόλις σας πληροφόρησε ότι υπάρχει μία εκδήλωση με συγκεντρωμένους αρκετούς παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, αποφασίσατε να έρθετε;
" Φυσικά! Είναι χαρά για εμένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς φίλους. Μερικούς είχα να τους δω πάρα πολλά χρόνια και όταν ο Αντώνης μου πρότεινε να έρθω, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη".

Σας έρχεται πάλι στο μυαλό η εποχή που αγωνιζόσασταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;
" Πέρασα ωραία στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, έκανα φίλους, δέθηκα με τον κόσμο και απολαμβάνω κάθε στιγμή της παρουσίας μου στην Αθήνα. Νομίζω ότι έκανα και μερικά καλά παιχνίδια εδώ! Ο Παναθηναϊκός διέθετε μία ισχυρή ομάδα και είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες. Θυμάμαι ότι αρκετές φορές παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο".

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ξανά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Θεωρείτε ότι θα τον βοηθήσει;
" Σαφώς. Είναι μία δυνατή έδρα και θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Ειδικά από τη στιγμή που αυτοί δεν θα είναι τόσο καλοί όσο στο πρόσφατο παρελθόν, η βοήθεια του κόσμου θα φέρει μία ισορροπία. Κάθε αντίπαλος φοβάται αυτό το γήπεδο και ο Παναθηναϊκός πρέπει να αξιοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα. Όποιος μας αντιμετώπιζε στη Λεωφόρο, ήξερε ότι θα χάσει και προσπαθούσε να δεχτεί λίγα γκολ. Είναι ένα γήπεδο-έδρα".

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού;
" Να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και να τη βοηθήσουν να ανακάμψει το ταχύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα χάρη στους οπαδούς του και χωρίς αυτούς, δεν θα μπορέσει να επανέρθει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ