ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια εβδομάδα εκτός ο Κουίνσι

Μια εβδομάδα εκτός ο Κουίνσι
Κουίνσι INTIME SPORTS

Διάστρεμμα πρώτου βαθμού έχει υποστεί ο Κουίνσι και θα απουσιάζει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για μια εβδομάδα χάνοντας το ματς με την Ξάνθη.

Χωρίς τον τραυματία Κουίνσι ο όποιος έπαθε διάστρεμμα Α' βαθμού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα υποδεχτεί την Ξάνθη τη Κυριακή (12/2) ο Παναθηναϊκός.

Ο Γκανέζος άσος θα απουσιάζει από τις προπονήσεις σχεδόν μια εβδομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του Φερέιρα για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για διάστρεμμα πρώτου βαθμού αναφορικά με τον τραυματισμό του Κουίνσι στο ματς με τον Λεβαδειακό επιβεβαιώθηκαν. Έτσι ο Γκανέζος άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 5 έως 7 ημερών χάνοντας την αναμέτρηση με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/2). Ο Κουίνσι ξεκίνησε από την Δευτέρα θεραπείες προκειμένου να μπει την ερχόμενη εβδομάδα στον ρυθμό των προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας είχαμε και άλλες απουσίες καθώς Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ προπονήθηκαν ατομικά ενώ και ο Λέτο αρχικά έκανε μόνος του ενώ εν συνεχεία υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Επίσης οι Κατσουράνης και Νίνης απουσίαζαν από την Παιανία λόγω υποχρέωσης με την Εθνική ομάδα, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε και Γιώργος Καραγκούνης λόγω ίωσης.

Όσοι ήταν στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Κουβέντα από Φερέιρα

Από εκεί και πέρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας δεν μίλησε καθόλου στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με το ματς στην Λιβαδειά. Ίσως οι πολλές απουσίες και οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Πορτογάλο.

Φυσικά ο 65χρονος τεχνικός αναμένεται τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την Τρίτη, να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την ήττα από τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ