ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην FIFA για Νίνη και Πάρμα

Στην FIFA για Νίνη και Πάρμα
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν σκοπό να φτάσουν στα άκρα την υπόθεση της επικείμενης μεταγραφής του Νίνη στην Πάρμα.

Το ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη ολοκληρώθηκε, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, κ. Παθιακάκης, τόνισε πως ο νεαρός άσος έχει ως στόχο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Στις 12/1 βέβαια σας είχαμε ενημερώσει πως κατά τη διάρκεια του μήνα θα γίνει το τελικό ραντεβού ανάμεσα σε Σωτήρη Νίκη και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και πως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Επίσημα ακόμα δεν έχει γίνει τίποτε από όλα αυτά, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Στα άκρα...

Η εφημερίδα Derby news αναφέρει την Κυριακή πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συντάξει ένα φάκελο, τον οποίο έχει σκοπό να πάει στη FIFA, συγκεντρώνοντας κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν πως οι διαπραγματεύσεις του Νίνη με την Πάρμα έγιναν πριν την 1/1/2012.

Όπως και να έχει οι πράσινοι δικαιούνται "αποζημίωση κατάρτισης" από τη μετακίνηση του Σωτήρη Νίνη, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 450.000 ευρώ.

Όλα αυτά γιατί ο νεαρός άσος δεν έχει ξεπεράσει το 23ο έτος της ηλικίας του, οπότε θεωρείται "προϊόν" της ακαδημίας του συλλόγου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βέβαια αν αποδείξει τις επαφές της Πάρμα με τον ποδοσφαιριστή, θα επιδιώξει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ