ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέτρα ασφαλείας παίρνουν στον Παναθηναϊκό

Μέτρα ασφαλείας παίρνουν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός παίρνουν όποια μέτρα μπορούν για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό αντιπροσωπεία του "τριφυλλιού" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κυλήσει ήρεμα το ντέρμπι και να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα. Έτσι, λοιπόν, παίρνουν όποια μέτρα μπορούν, προκειμένου να το επιτύχουν.

Στο πλαίσιο αυτό, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ μέλη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έτσι ώστε να επιθεωρήσουν τον χώρο και να συζητήσουν επί τόπου τα όσα έχουν κατά νου.

Ένα από τα μέτρα που έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή είναι και η τοποθέτηση σειρών με κάγκελα σε συγκεκριμένα τμήματα του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, στα σημεία αυτά έχουν μπει δύο σειρές από κάγκελα, τα οποία έχουν ως στόχο να αποτρέψουν οποιαδήποτε σκέψη για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν τοποθετηθεί, λοιπόν, μία σειρά από κάγκελα εκεί που τελειώνει η εξέδρα κι αρχίζει η τάφρος και η δεύτερη από την τάφρο προς το γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά και προληπτικά προχώρησαν σε αυτή την τοποθέτηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ