ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά τις 25 Ιούνη επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο

Μετά τις 25 Ιούνη επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετέθεσε την άφιξη του για μερικές ημέρες, προκειμένου να ρυθμίσει προσωπικά ζητήματα. Φεύγει ο Μέντες, τον αντικαθιστά ο Ντανέσι.

Για μερικές ημέρες θα παραταθεί η παραμονή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε σύγκριση με τον αρχικό προγραμματισμό του. Ο Βραζιλιάνος έχει πολλά ζητήματα να ρυθμίσει, σε σχέση με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του, εν όψει της μόνιμης εγκατάστασης του στην Αθήνα.

Ασφαλώς, το ιδανικό θα ήταν να εργάζεται ήδη στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, όμως είναι προτιμότερο να καθυστερήσει μια φορά, παρά να αναγκαστεί να μεταβεί εκ νέου στην πατρίδα του για προσωπικές υποθέσεις. Για αυτό, άλλωστε, εξήγησε στον Γιάννη Αλαφούζο ότι θα αργοπορήσει.

Αρχικά, ο Ζιλμπέρτο είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου, ωστόσο πλέον θα γυρίσει μετά τις 25/6, συνοδευόμενος από την οικογένεια του. Φυσικά, όλο αυτό το χρονικό διάστημα ενημερώνεται για τις ενέργειες του Αντρέα Στραματσόνι και εκφράζει την άποψη του.

Φεύγει ο Μέντες

Ο Ντέιβιντ Μέντες δεν πρόκειται να συνεχίσει στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του. Ο Ολλανδός είχε συνομιλίες με τον Στραματσόνι και κατέληξαν να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους. Ο Ομάρ Ντανέσι, ο οποίος προσελήφθη από τη Μίλαν, θα τον αντικαταστήσει. Επίσης, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς αναβαθμίστηκε σε προπονητή τερματοφυλάκων, έπειτα από την απόφαση του Ιταλού κόουτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ