ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μέσω του Παναθηναϊκού βασικός στην Εθνική Σουηδίας"

"Μέσω του Παναθηναϊκού βασικός στην Εθνική Σουηδίας"
INTIME SPORTS

Ο Πάτρικ Μερκ, μάνατζερ του Εμίρ Μπαϊράμι, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην Σουηδία υποστήριξε πως τον Σουηδό άσο κέρδισε η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του.

Ως την ομάδα που θα τον αναγεννήσει και θα τον βοηθήσει να κερδίσει και πάλι την θέση του στην Εθνική Σουηδίας βλέπει τον Παναθηναϊκό ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πάτρικ Μερκ με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Σουηδίας. Ο εκπρόσωπος του Σουηδού ποδοσφαιριστή υποστήριξε πως μέσα από το Τριφύλλι ο Μπαϊράμι θέλει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και να αγωνιστεί στο παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Μερκ τόνισε πως η εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου και το ταξίδι του τεχνικού του Παναθηναϊκού στο Πριγκιπάτο ήταν αυτό που έπεισε τον Σουηδό άσο ο οποίος έψαχνε μια ομάδα όπου και θα ήταν πρωταγωνιστής.

"Επεξεργαζόμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο. Τίποτα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και ποτέ δεν ξέρει αλλά σίγουρα δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαστε κοντά".

"Ο Εμίρ είχε σαν προτεραιότητα να βρει μια ομάδα όπου θα παίξει. Και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ταξίδεψε μέχρι το Πριγκιπάτο και έκανε σαφές στον Εμίρ πως είναι ένας παίκτης τον οποίο θέλει πάρα πολύ να έχει στην ομάδα του. Η εμπιστοσύνη του προπονητή ήταν κρίσιμη για την απόφαση μας".

Σε ερώτηση για την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Παναθηναϊκό είπε;
"Υπάρχει ένας νέος πρόεδρος ο οποίος είναι πιο προσεχτικός και υπάρχει ένα νέο μπάτζετ όπου δεν νομίζω κάτι να πάει λάθος. Πιστεύουμε ότι όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο όλα θα πάνε καλά".

Για τον στόχο του Μπαϊράμι υποστήριξε:
"Ελπίζουμε να έχει ένα ρόλο κλειδί και να γίνει σταρ στον Παναθηναϊκό και θα κερδίσει την θέση του πίσω στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να τον δω στο αριστερό άκρο όταν η Σουηδία δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το επόμενο καλοκαίρι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ