ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα Ζέκα, Καρέλης εκτός Μέντες, "Σίφο"

Μέσα Ζέκα, Καρέλης εκτός Μέντες, "Σίφο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Βέροια τους Καρέλη και Ζέκα και άφησε εκτός τους Μέντες και Σίλντενφελντ.

Να δώσει ανάσες στους Σίλντενφελντ και Μέντες αποφάσισε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την προπόνηση του Σαββάτου που διεξήχθη στην Λεωφόρο καθώς και οι δυο ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής με την Βέροια.

Το τριφύλλι έχει μια σειρά από παιχνίδια αντιμετωπίζοντας διαδοχικά την Βέροια (30/11), τον Παναιτωλικό (4/12) (στο Αγρίνιο), τον Αστέρα Τρίπολης (7/12) (στην Τρίπολη), την Εστορίλ (11/12) στην Λεωφόρο και τον Πανθρακικό (14/12) επίσης εντός έδρας ενώ ήδη οι πράσινοι έπαιξαν κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας.

Μιλάμε για έξι παιχνίδια σε 18 μέρες κάτι το οποίο κάνει τον Έλληνα προπονητή να προβεί και σε ένα σχετικό ροτέισον ώστε να πάρουν οι παίκτες του κάποιες ανάσες. Άλλωστε τόσο ο "Σίφο" όσο και ο Μέντες προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο το απόγευμα στην Λεωφόρο.

Σε αντίθεση στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού επανήλθαν οι Καρέλης και Ζέκα οι οποίοι έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα που τους ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες ενώ και οι δυο έχουν θέση υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα του τριφυλλιού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφορικά με την προπόνηση ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το αυριανό παιχνίδι με την Βέροια (30/11/2014 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Ατζαγκούν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 12η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούρμπος, Δώνης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Μπούι".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κότσαρης, Μέντες, Σίλντενφελντ, Σταματάκης, Μπερίσα, Χουχούμης και Ατζαγκούν.

Ζήτησε προσοχή ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για λίγο στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι η Βέροια είναι μια καλή ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή ενώ η ανάλυση της ομάδας της Ημαθίας θα γίνει στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή των πράσινων:

"Παίζουμε κόντρα στην Βέροια. Μια πολύ καλή ομάδα η οποία φέτος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε την νίκη".

Στην Λεωφόρο ο Αλαφούζος

Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Λεωφόρο και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης του τριφυλλιού όπως άλλωστε συνηθίζει πριν από κάθε ματς. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων είχε συζήτηση με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Γιάννη Αναστασίου πριν την έναρξη του προγράμματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ