ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Γκοβού, έξω ο Μπουμσόνγκ

Μέσα ο Γκοβού, έξω ο Μπουμσόνγκ
Γκοβού INTIME SPORTS

Ενας Γάλλος...εντός και ένας εκτός αποστολής για το ματς με την Καβάλα. Ο Γκοβού μετά την ίωση της Πέμπτης προπονήθηκε κανονικά ενώ ο Μπουμσόνγκ έμεινε εκτός αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα. Εκτός και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λέτο.

Η προπόνηση της Παρασκευής οριστικοποίησε δύο από τα τελευταία ερωτηματικά που είχε στα πλάνα του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Από την μία ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στην άμυνα τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ενώ στο δεξί άκρο υπολογίζει την παρουσία του Σίντνεϊ Γκοβού που προπονήθηκε κανονικά.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" είδε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής (16/01-19:30) με την Καβάλα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.


Ο 65χρονος τεχνικός σε αντίθεση θα αντικαταστήσει τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας αφού και την Παρασκευή αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στη φτέρνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ετσι, ο Γάλλος αμυντικός όπως και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του στην Παιανία, θα είναι δύο σημαντικές από τις απουσίες του "τριφυλλιού".


Τα απρόοπτα ωστόσο για την ομάδα των "πράσινων" δεν σταματούν εδώ, αφού ο Χάρης Μαυρίας υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει για περίπου έξι μέρες από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τέλος, στην προπόνηση οι παίκτες του Φερέιρα έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Για μια ακόμα φορά ο Φερέιρα έδειξε πως στις προθέσεις του είναι να αγωνιστεί με τον Κώστα Κατσουράνη έχοντας μπροστά του δύο παίκτες. Τους Νίνη και Σιμάο Μάτε Τζιούνιορ με τον Μοζαμβικανό να είναι σε ρόλο παρτενέρ του "Κατσούρ". Θέση στην βασική ενδεκάδα θα πάρει και αριστερά αντί του τιμωρημένου Λέτο, ο Λουίς Γκαρθία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ