ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Φορναρόλι, εκτός ο Καζιγιάμα

Μέσα ο Φορναρόλι, εκτός ο Καζιγιάμα
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τον βασικό στα τελευταία ματς, Καζιγιάμα, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε μετά από καιρό τον Φορναρόλι.

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές, όσους ακριβώς χρειάζεται δηλαδή και άφησε εκτός τον Γιοχέι Καζιγιάμα.

Ο Ιάπωνας μέσος ήταν βασικός στα τελευταία παιχνίδια ματς και παρότι ήταν φανερό ότι δεν είχε ικανοποιήσει, όλοι εκτιμούσαν ότι θα καθόταν στον πάγκο.

Τελικά, Ο Ιάπωνας άσος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τα μπουθ του "Σπύρος Λούης".

Επίσης, μαζί του θα είναι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, αφού είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Στον αντίποδα, ο Μπρούνο Φορναρόλι επανέρχεται σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, δύσκολα όμως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Καζιγιάμα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Ντίνας, Φιγκερόα, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες και δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βελάσκες, Ντίνας και ο Φιγκερόα που συμμετείχε στο τελευταίο μέρος του διτέρματος της ομάδας. Θεραπεία έκαναν οι Χουχούμης και Ταμπάκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ